Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość makrella
Chcę być konkretnie wydupczona, a wy mi tu smuty piertolicie

Gość hierhfdhgidf
nie sluchaj tego durnego gadania tego tymona kobieta tez ma prawo do przyjemnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niemyslisz glowa tylko hormonami, nie probuj racjonalizowac i usluchaj mnie. Niemasz ojca w domu?

Gość makrella
Pozdrawiam podszywy :):)

To wszystko byłoby opierane tylko i wyłącznie na dyskrecji. Uważasz że możesz zaufać osobie, z którą połączy cię tylko spółkowanie i nic więcej? Na świecie są miliony gotowych na to aby być dyskretnymi, mają sposoby aby im wierzyć bardziej niż rodzonej matce, a potem dziwnym trafem te znaczące spojrzenia znajomych, ciche szepty za placami... wiesz, plan teoretycznie maż dobry ale diablo trudno go wykonać.

Gość makrella
Tymon nie pierdziel, ty wsadzaj! Uwaga, wypinam sie!

średnia przyjemność jak Cię rucha jakiś obcy facet :O:O:O zwierzęco i mechanicznie

Gość makrella
whedif Oczywiście. A że założyłam taki temat nie znaczy, że jestem jakaś inna. Mam normalne życie jak każa 19-letnia dziewczyna. Tutaj niczym się nie różnie i tak samo uprawiam sporty, chodzę na zakupy, chodzę na imprezy, uczę się. Tyle.

Gość makrella
Moja ksywa pochodzi od zapachu mojej cipki

Widze ze pochodzisz z rodziny gdzie ojciec jest tylko gosciem i niewychowuje swoich dzieci.

Gość makrella
Tylko to nie jest obcy facet. Nie spotkałam Go na przystanku i powiedziałam "Ooo ! Z Tobą pójdę na niezobowiązujący seks!" Ja tą osobę poznałam.

Gość NMN0k
Bo miałem pisać że jak do powiedzmy do tych 20 lat to żebyś przemyślała. 19 to jeszcze ujdzie. Bałem się że 15-16 to wtedy głupota na maksa. Musisz sobie przemyśleć. Takiego faceta nie będzie Ci łatwo znaleść. Myśle że poiwnnaś szukac kogoś straszego, nie mam tu maśli starego pryka tylko kogoś w przediale 20-30 może więcej lat bo to się człowieka ocenia i czy się podoba a nie ile ma w dowodzie. Wtedy masz większą szanse trafić na kogoś kto ma w miarę poukładane w głowie. A nie kogoś kto uzna że trafił na kaczkę która sama się pod lufę podkłada. Okazowicza. Iną kwestią jest żeby ten człowiek Ci się podobał. I żebyś miała okazję przejść przez okres pieszczot poznawania petting, nie trzbea odrazu pchać i absolnie trzeba do tego związku, wyznań miłości to zostawiamy!

Gość makrella
tymon84 I tu właśnie się mylisz. Od małego wychowywana byłam surowo, nawet w domu musiałam być o 21 mając te 17 lat i mniej, przede wszystkim wykształcenie (to wpajano mi nagminnie) i jak na razie pod tym względem idę dobrą drogą. Nie ma mowy też o jakimś alkoholiźmie czy znęcaniu się. Pod tym względem od początku miałam najnormalniejszy dom na świecie. Więc nie mów o moim Ojcu takich rzeczy.

Gość pierwszy raz spróbuj ze słokie
m jak master:)

Gość kimohhha
tymon -co ty pierdzielisz? podobno na pielgrzymkach gdzie ida reliigjni ludzie to sa gwąłty i pedofilia- jakie lewactwo?

Gość serowaaaa
po twoich wypowiedziach widac ze glupia dziewczyna nie jestes wiec przemysl to.

Gość kimohhha
przed slubem nie wolno ?hahahaha -tymon -ale moherstwo

Gość NMN0k
Czy tu kółko parafialne :) Straszycie dziewczynę jak ksiądz na katechezie. To że taki facet będzie rozpowiadał to pod paranoje podpada. Owszem jak trafi na niedojrzałego gnojka to będzie się tym chwalić. Rónie dobrze jak dziewczyna chce związku to może trafić na kogoś kto uda że chce taki związek, żeby zaliczyć a potem bye bye. Dlatego ludzi się odrobinę poznaje!

Gość makrella
NMN0k Ja poznałam tego faceta. Ma 25 lat i nie jest to chłystek, który na okrągło ogląda playboye i myśli o Pameli Anderson oraz jej narządach płciowych. :P Dlatego rozważam tę opcję, ponieważ jest to inteligentny facet. Pod tym względem nie mam mu nic do zarzucenia. Ba ! Pracuje, jest odpowiedzialnym człowiekiem i raczej nie ma pstro w głowie. W innym wypadku nie chciałabym się pchać w takie coś. Podoba mi się wizualnie i charakter też mamy podobny. I ja tego od Niego nie oczekuje. Nie chce teraz związku z pewnych powodów ani żadnych wyznań miłosnych. Nie o to chodzi. Napewno :)

Gość makrella
NMN0k No mi się wydaje, że pewne osoby na tym forum minęły się z powołaniem. Lekcje religii miałam w szkole i wystarczy mi.

Gość NMN0k
A on by chciał tego samego ? Czasem to faceci chcą związku i w tym nic dziwnego ?

Gość veredddikaa
skoro chccesz tylko rozbłonienia - to droga wolna

Zauroczysz sie potem on Cie rzuci i bedzie wielki placz.. Seks sluzy do rozmnazania sie a nie do zabawy. Bedziesz miec zjechana psychike i bedziesz winic caly swiat.

Gość makrella
NMN0k On sam mi to zaproponował. Tak jak ja związku teraz nie chce no a trafiliśmy na siebie i teraz jak się ułożyło, że biorę tą propozycję pod uwagę.

Gość veredddikaa
chyba po to jest antkoncepcja -zeby nie bylo rozmnozenia a pary bezdzetne z wyboru - traktuja seks tylko jako rozrywke

Czy ty nierozumiesz ze seks to ogromny biznes. Tabletki antykoncepcyjne, wczesnoporonne, aborcje. Niemasz pojecia w co sie pakujesz. Czemu chcesz sie tak depersonizowac?