Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość hilunna
religijne idiotki konćza jako stare błoniaste prukwy i pigwy

Gość NMN0k
to faktycznie na jełopa trafiłaś...

kazda z nas spotkala sie z facetem-idiotą, to trzeba przeboleć i iść dalej, to on miał problem z sobą, nie rób czegoś przez eks, rób to co jest zgodne z toba

Gość NMN0k
a ten nowy wie żeś dziewica ?

Gość makrella
tymon84 A czy ja napisałam, że oczekuję od Niego czegoś więcej niż seksu ? Jest seks to ok i oboje czerpiemy z tego przyjemność, nie będzie odechce mu się też ok, bo to nie związek. Tutaj nie chcę wpychać emocji.

Tu nie chodzi o religie a kobieca seksualnosc. Media proboja wcisnac glupim masom ze kobieta ma takie same potrzeby seksualne jak mezczyzna. Co jest klamstwem. Kobiety zupelnie inaczej odczuwaja kontakt intymny.

Gość makrella
NMN0k Wie :) Najwidoczniej mu to nie przeszkadza. Chce stałego układu.

Gość makrella
tymon84 Widzisz.. Jeszcze na początku rozmawialiśmy normalnie. No, ale ty musisz dopisać coś niemiłego żeby tylko dogryźć -.- A czy ja Ci dowalam bez powodu ? Trochę szacunku tylko wymagam w tej dyskusji.

Smieszna jestes. Ja tylko pisze brutalna prawde. Chce Ci oszczedzic cierpienia. Jestes glupia siksa i niemasz pojecia w co sie pakujesz. Seks to nie zabawa. Sluchaj fiku miku. W tym calym burdelu ona jest krolewna.

Gość hilunna
jesli kobiety i faceci maja inna seksualnosc to skad sie biora 30 letnie prawiki i 16 , 17 latki co sie bzykaja?

Gość makrella
fiku mikuuu Wcześniej wydawało mi się, że takie coś jak pierwszy raz może być czymś wielkim ale szybko zmieniłam zdanie na ten temat. Nie chce żadnych emocji, to nie wchodzi w grę. Tutaj chodzi tylko o czyste seks. Skąd przekonanie, że dla mnie NAPEWNO będzie to coś wielkiego ?! Ja nie chce szukać teraz desperacko miłości.

Gość NMN0k
To sobie to przemyśl sama. Nikt w Tobie nie siedzi i tobą nie jest. Nie musisz niczego ani sobie ani nikomu udowadniać! Jesli chcesz tego naprawdę! to ważne zeby ten Twój kolega poprowadidził Cie, zebyście poznali swoje ciała, ty oswoiła się z nagością jego i swoją. Od pieszczot do seksu. Rozłóźcie to na kilka spotkań A na którymś z kolei spotkaniu zrobicie sobie mały punkt finałowy ;)

Gość hilunna
skoro chccesz sie pozbyc błony w piczy -i mas okazje -to rob jka chcesz -nie sluchja moherów

jestes tak napalona, tyle w tobie różnych emocji i wmawiasz mi, że seks pozbawiony bedize emocji? :) to niewykonalne w twoim stanie :)

Gość makrella
NMN0k Ja absolutnie nie chce nikomu nic udowadniać. Mówiłam tylko, że dzięki mojemu poprzedniemu związkowi zmieniłam trochę spojrzenie na te sprawy. No, ale na tym tego rola w tej oto sytuacji się skończyła :) On tu już nie ma nic do rzeczy. Ja tego chce, bo ten facet mnie po prostu pociąga fizycznie, dobrze się dogadujemy i chce mi się seksu. Tyle. Nikt inny nie ma wpływu na moją decyzję. Chce to zrobić, bo tego CHCE. :P

Gość NMN0k
To ja nie widzę przeciwskazań ;) Tylko zadbaj o dobrą antykocepcję! Myślę że warto zebyś podjęła nawet z nim ten temat, zobaczysz przy okazi jaki ma do tego stosunek. Dojrzały facet też powinien się tym przejmować!

Prezerwatywa daje ok. 81% skutecznosci. Tabletki hormonalne zryja Ci tak banie ze wpadniesz w depresje.

Gość makrella
fiku mikuuu Widzę, że i tak chcesz pociągnąć mnie w zupełnie inną stronę nie zważając na to czego ja chce :D Jakie ty widzisz we mnie teraz emocje ?? :P Po prostu opisywałam swoją sytuację. To nie znaczy, że to będzie trwało cały czas :P A jeśli nawet będę widzieć, że to idzie w niebezpiecznie złą stronę to zakończe ten układ.

Gość makrella
tymon84 Tymon, litości :P:D

Gość NMN0k
tymon to co proponujesz ? szklankę wody zamiast ?

Gość skuwka22
makrella ja ciebie rozumiem!! tez jestem dziewica. mam tego dosc, bo przez to omija mnie masa dpswiadczen. bedac dziewica czuje, ze musze przezyc pierwszy raz z chlopakiem, moim chlopakiem, a skreslam kazdego, ktory moglby nim zostac, bo nie jest idealny... bledne kolo. jak przestac byc dzidewica, jak jestem sama??? jak byc z kims, jak kazdego skreslam?? tez mi sie wydaje, ze gdybym na jakiejs imrezie przespala sie z kims, ledwo poznanym, kogo nie kocham, to spadl by ze mnie ten balast odpowiedzialnosci za wybory.

Gość hilunna
tymon -moher zdejmij z glowy-i idz do psychiatrologa

Gość NMN0k
skuwka22 przepsanie się z byle kim na ipreziezie żeby straić dziewctwo to głupi pomysł

Ciekawe czy będzie na Redtube, chomikach czy innym serwisie relacja z pełnego dyskrecji "aktu" z godnym zaufania inteligentnym facetem.

Gość makrella
NMN0k Wiem :) Nie mam na celu zostać niezobowiązującą mamą :P O to się nie martwię, ale oczywiście porozmawiam z Nim.