Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość NMN0k
Ja np widze w tym dwie różne dziewice. Autorka, któa wydaję się że wie czego chce I skuwka która nie bardzo wie jeszcze czego chce :) Znaczy chce miłości związku, ale żeby to był książę z bajki wymarzona miłość. Przy związki niech zostanie ale niech zacznie doceniac wokół facetów, dawać im szanse. Bo niejeden fajny ja ominał. Z reszta ten przeciętny może za chwile stac się tym księciem ;)

Kobieta staje sie dorosla w chwili menopauzy. Wczesniej jest kłebkiem chaosu i niestabilnej materii.

Gość NMN0k
tyomon, ale pod kopułą wszytsko ok ? :) ?

Gość makrella
Tymon :D Kocham Cię :D ale przestań :D

makrella one Cie podjudzaja bo chca zebys cierpiala tak jak one. To sa sfrustrowane i samotne dziewczyny.

Gość roztrzepionaa
NMN0k no ja tutaj tez widze zupelna przepasc miedzy tymi dziewczynami chociaz obydwie dziewice ! skuwka jest zagubiona i nie wiem nawet czy w ogole gotowa jeszcze na seks a co dopiero jakies uklady :/ a autorka ma chyba juz wieksza swiadomosc swoich pragnien ze tak to ujme:P

Cnota jest najcenniejszym skarbem jaki kobieta moze ofiarowac swojemu mezowi a wy checie zeby ja oddala jakiemus leszczowi..

fiku mikuuu - Tez mi sie tak wydaje, maja jakies niewyjasnione problemy z wlasnymi ojcami.

Gość skuwka22
ok, chyba fakt, ze jestem jeszcze niezdecydowana w sumie czego chce. jednak pewna jestem tego, ze nie chce byc dluzej dziewica!! i jak mowila makrella, na milosc mam czekac az bede stara? hm. 1 z roznic, to, ze makrella ma juz plan, prawda, a ja nie. i ze makrella jest troche bardziej odpowiedzialna

Gość makrella
Tymon, ale ja nie porządkuje swojego życia tylko pod to forum. Ja oczywiście czytam opinie i one mi pomagają albo nie ale mam swój rozum i niezależnie od tego kto co napisze zrobię swoje :) ale chciałam poznać zdanie i poglądy innych :) a ty dalej swoje :D

Gość NMN0k
Roztrzepiona no dokładnie jest tak Skuwa zdąrzy kogoś jeszcze poznać. Po za tym coznacyz że się wycofuje. Jest jeszcze coś takiego jak petting a to obowiązkowe lekcje do odrobienia przed seksem dla dziewicy! Jak do tego nie dochodzi to nic dziwnego ze seksu nie ma. Dziewczyna nie bedzie wtedy gotowa

Widzisz, ja zdaje sobie doskonale z tego ze kobiety interesuja opinie. Pamietaj tylko, ze ja jestem mezczyzna - ekspertem. Od malego staramy sie byc najsilniejsi, najszybsi i najmądrzejsi . Interesuja nas fakty. Dlatego przedstawiam Ci prawde.

Gość skuwka22
mialam normalny dom. czyms niepokojacym moze jest fakt, ze moj tata duzo ode mnie wymagal. zawsze mialam byc najlepsza- we wszystkim. chyba nie popelnilam w zyciu zadnego bledu, znaczy zadnej glupoty. zawsze bylam grzeczna i ulozona. do tej pory On sam, ktory duzo umie, jest jakby szczeblem wymagan co do mojego chlopaka, meza. Wiecie, ja marze o domu, o byciu zona, o dbaniu o chlopaka. Ale musze miec pewnosc, ze jest moj. Nie umiem walczyc, o chlopaka, odpuszczam. Stracilam sporo chlopakow wlasnie przez to, ze sie nie staralam, ze bylam oschla.

Gość NMN0k
Skuwka seks to nie tylko defloracja to cała bliskość. Można takie rzeczy w łóżku wyprawiać a nie musi dojsc do defloracji, nie mam tezna mysli seksu analnego. Bo to dla mnie też utrata dziewictwa Poznawanie ciał wspólne pieszczoty to najlepsze dla niezdecydowanej dziewicy. Niczego na siłe robić nie trzeba. Nie skupiaj się tylko na tym czy jesteś czy nie dziewicą

Pozatym Ciebie nie interesuje prawda, szukasz tylko usprawiedliwienia grzechu ktory chcesz popelnic. Odemnie go nie uzyskasz.

Gość makrella
Nie Tymon. To jest twoja prawda. Ty za wszelką cenę chcesz mnie przekonać, że to ty masz rację a ja mam pójść za Tobą bo jesteś ekspertem ?! Przestań :P może sam dla siebie :) Ty też musisz uszanować to, że mogę myśleć trochę inaczej niż ty. Tak samo jak nie zmusisz kogoś do religii jeśli nie wierzy tak samo jest tutaj z naszymi poglądami. Problem tkwi w tym, że ty moich nie chcesz zaakceptować chociaż ja Twoje próbuje i nawet jak nie zgadzam się z Nim to je szanuje.

Gość hilunna
tylko debil rozpatruje seks w katagorii grzechu-jka kobieta ma ohote na rozbłonienie zeby błona poszła w pizdu to jej sprawa

Gość hilunna
prawiczek moher -ekspertem od seksu?hahahha

Gość makrella
hilunna No mniej więcej coś takiego :D

Gość NMN0k
tymon ale ty masz poglądy seks po slubie, noc poślubna , małżeństwo dzieci i miłość do grobowej deski. Uszanuj człowkieku że ktoś może mieć inne poglądy na życie. Mnie nie przeszkadają osoby, które trzymają do ślubu, owszem uważam je za dziwne ale nie mnie to ingerować, gorzej taką poznac i zakochać, najgorsza tortura. Ale że ktoś taki jest mi samo w sobie nieprzeszkadza

Mała rybka w wielkim stawie uważa się za rekina więc prawdy jakie wyznaje muszą być obowiązującym wyznacznikiem punktu widzenia ogółu inaczej wyląduje on na rożnie w nadbałtyckiej smażalni ;)

Gość rewir4545454
NMN0k ale macisz w glowach!! a makrelle to juz w ogole omotales tym gadaniem a skuwka i tak tego nie zrozumie :P

Gość hilunna
jesli nie jestes prawiczkiem i jestes niezonaty to straciles błone prawiczą przed slubem/i ty smiesz pouczac innych?

Gość skuwka22
ostatni chlopak, ten, co lubi uklady FF, byl delikatny, widzial, ze sie waham. byly pocalunki, przytulanie, dotyk, czesto lezalam na nim, tak zasypialismy, ale do niczego nie dochodzilo. za pierwszym razem, gdy spedzalismy wieczor razem, wystraszyl mnie, kiedy zaczelo sie robic goroca. Pijilismy. On byl bardziej pijany. mowil o przeznaczeniu, o tym, jak mu sie podobam, ze nasze przypadkowe spotkanie musi cos znaczyc. Chcial sie wtedy ze mna kochac. Ale zasnelismy bez niczego. Rano, znow probowal. Byl zly, ze odmawiam. Kilka dni sie nie odzywal. spotykalismy sie z 4 miesiace. nigdy w ciagu tych miesiecy juz nie byl przy mnie pijany. za kazdym wspolnym wieczorem byl deliktany, nie zmuszal mnie do niczego.

Gość NMN0k
W czym niby mące :P ?

Chce Ci oszczedzic cierpienia bo uwierz mi, bedziesz cierpiec. Ogien piekielny parzy niesamowicie.