Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość serowaaa
a zaloty to ze sie tak wyraze "uprawialo" sie na lezakowaniu w przedszkolu :P a to jest dorosle zycie :)

Gość serowaaa
to szukaj sobie takiego ktory bedzie cie adorowal ale szybko z chmur mozesz spasc na twarda ziemie :) mozesz sie tak nabrac ze taki bedzie cie adorowal i adorowal a ty podniecona bedziesz myslec ze to jest to i jemu sie oddam on cie zaliczy i pokaze ci wala :D dopiero nie w glowie ci beda zaloty :P

Gość serowaaa
myslisz strasznie schematowo i jak dziewczynka ktora mysli ze wszytsko musi byc bajkowe i miec ta romantyczna aurę :D inaczej nawet nie dotkne takiego chlopaka :P najlepiej zeby cale lozko tonelo w platkach roz a i tak nie wiem czy mu sie oddam no bo w koncu nie ma tego bialego konika ktory chcialam :D mniej wiecej tak myslisz :P

Gość serowaaa
a skad wiesz ze te caly facet autorki z ktorym chce uklad jest walem??! ty wiesz to lepiej od niej ? nie znasz czlowieka ale i tak jest walem :D no udana jestes xD

Gość serowaaa
facet, który proponuje kobeicie uklad jest wałem nie mam nic wiecej do dodania :P wyszlo jaka jestes płytka i organiczona.

Gość serowaaa
a ty nie pomyslalas ze moze dziewczyna akurat nie chce byc uwodzona bo np w pewnym momencie nie chce zwiazku??! nie chce takich relacji tylko czysty uklad?! twoje myslenie jest naprawde strasznie ograniczone i nie lubie tego gadania o moherach ale blizej ci do nich oj coraz blizej :)

Gość trytytytyty
lepiej wlasnie zeby kobieta dawala za darmo tylko dziwka bierze pieniadze

Gość talikka
błona to cięzar jak ołow

Gość talikka
a jak cierpi z powodu zatkania piczy przez błone -to ruchacz odda jej przysługe

Gość kwachu nad kwaachami
Pierdolcie się gdzie popadnie i jak popadnie i z kim popadnie. Aż nadejdzie dzień gdy zapragniecie czegoś innego. I gówno. Ale czy to ważne, że sex bez zobowiązań to danie dupy za friko. No bo kiedyś facio musiał się wysilić, postarać, pogadać jakieś androny. A teraz pierdoli głupoty i pierdoli panienkę. Ot tak bez zobowiązań. A jak panienka dorośnie i przejrzy na oczy, czyli z mądrzeje, to okaże się że nikt nie chce szmaty. Wycirucha co się rucha. Pierdolcie się po kątach, bo nie znacie dnia i godziny. Ale padlina pozostanie padliną. Kobieta nie potrafiąca się szanować zawsze da dupy bez zobowiązań. Ile z tym roboty. Nie mydło więc się nie wymydli. A że ma pierdolnięte w mózg koleżanki, które jej nawciskały ciemnot, czyli zrobiły pranie móżdżku. To tylko jej sprawa czy zostanie zwykła szmatą, czy pozostanie uczciwą kobietą. Można przecież i przed ślubem, ale żeby zaraz kurwą być, kurwą być, kurwą być,..... No właściwie być kurwą to tylko być kurwa.

Gość nikollinne
ale moheriada

Gość pustaki to jest dobre
A to największy moher..."nicoline"

Gość ale o co chodzi wszystkim?
Nie rozumiem tematu. Kurwa to kurwa. Jej sprawa jak chce się pierdolić. Przecież ani to moja czy mój to i tak jej chuj w dupę może być i koński. Będę jej żałował.

Gość Bloniaste sie rzucaja
Kurwa ma cos z dawania dupy, w przeciwienstwie do tych co sluchaja pustych slow. ;)

Gość kimohhha
błona to tragedia ktorej trza sie szybko pozbyc

Gość kimohhha
hha -jaki skarb-tylko debilki czekaja na rozblonienie do ślubu

Gość semulinna
maszyna do zmieniania kanałow w tivi to zmieniarka a maszyna do rozbłaniania to rozbłaniarka

Gość reyrty
błoniastej pipy trzeba sie jak najszybciej pozbyc drogie dziewczeta!!! taka prawda

Gość limii
autorka już pewnie dawno rozbloniona a mohery dalej klepia dziobem :D

a ja bylam znudzona strasznie tym, ze nie moglm normalnie odszukac na tym swiecie faceta dla siebie i zwyczajnie zaczelam szukac na portalu matrymonialnym ( SamotneSerca.pl ) jak wczesniej opowiemy przez internet bez wstydu i skrepowania o naszych obawach, problemach to osoba z ktora piszemy przynajmniej bedzie wiedziala w jaki sposob nas odbierac jaki mamy za soba bagaz doswiadczen i jakie trapia nas sprawy moze wtedy w koncu bedziemy wlasciwie odebrani i kochani