Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemt_1256

Czy związek z marynarzem ma szanse przetwać?

Polecane posty

Gość Dylemt_1256

jak myslicie?macie jakieś znajomych z tego kregu?a moze same jesteście z marynarzami?

Gość swoją drogą to.. znienawidzony
znajoma ma takiego u swego boku i mają dziecko, są już ze sobą kilka lat i to dobry układ dla kobiety, bo po 1 facet zarobi kupę kasy, po 2 nie będzie go w domu, a co za tym idzie macie spokój i możecie mu przyprawiać rogi, po 3 jak się stęsknisz po np. pół rocznej nieobecności to po jego powrocie możesz być zachwycona tymi kilkoma dniami spędzonymi w domu... no ewentualnie nie poznać męża i traktować go jak kogoś obcego :P tak czy inaczej sprawa się rypła

Gość Dylemt_1256
są plusy i minusy takiego życia,wiadomo.ja mam dylemat i potrzebuje jakiś opini z zewnątrz.jest tu takie forum poswiecone tej tematyce,ale z tego co czytałam to babki tam jedynie piszą o tesknocie,jak sobie nie radza i jaka to wielka miłosc...

Gość Dylemt_1256
podbijam :)

Gość swoją drogą to.. znienawidzony
czyli towarzystwo wzajemnej adoracji, albo wielki przekręt powiem tak... moim zdaniem jeśli kobieta kocha to nie ma takich obaw jak Ty i wierzy, ufa, że gdy będą razem przezwyciężą każdy problem, a rozłąka choć trudna i długa wzmocni ich związek, a nie osłabi... osłabić może tylko ten, który opiera się na kiepskich fundamentach...

Gość Dylemt_1256
kiepskie fundamenty są, bo to dopiero poczatek.od razu Kraków nie zbudowano przecież.a on teraz wypłynął i nie mam pojęcia jak to będzie dalej.czy przetwa.nie wiem czego mam sie spodziewac.nie wiem jak tam w tym srodowisku jest,czy faktycznie zdradzają a co do towarzystwa wzajemnej adoracji to to prawda.w sumie kobietki sie wspierają,to miłe,ale bez przesady,niekiedy do obrzydzenia

Gość koa99aioi-
dylemat - tez mam takie obawy :(.tym bardziej ze wyjechał,rzadko sie odzywa i psuje sie.jak czytam wypowiedzi z fotum marynarzowe to ryczec sie chce..ze tesknia,pisza,dzwonią.i tak szczerze to mam tego serdecznie dość.

Gość Dylemt_1256
z kontaktem u mnie raczej nie ma problemu.przynajmniej teraz.nie ma go tydzien.i w miare mozliwosci odzywa sie.także współczuję Ci.byc moze nie moze.a gdzie pływa?

Gość koa99aioi-
pływa w europie,także kontakt powinien byc.przynajmniej był zawsze.jestesmy sporo już i nigdy nie było takich sytuacji ;/

Gość Dylemt_1256
nie wiem co ci doradzić.sama nie wiem co z moim związkiem bedzie,dlatego nie chcę żadnych pochopnych wniosków wyciągać.

Gość to zależy od was czy przetrwa
jesli sie kochacie i macie zamiar to koontynowac to tak.a co do zdrad.to moją kolezanke zdradził mąż-marynarz.co najsmieszniejsze podczas pobytu w domu!!!czyli gdzies tam w portach zapewne też to robił