Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfejknfjksnfdkdf

Niski wzrost. Moje przekleństwo

Polecane posty

Gość nfejknfjksnfdkdf

Czy są tu osoby którym w końcu udało sięzaakceptować niski wzrost? Jak to zrobić?

Gość 3223123
ja mam 252 i mnie to wkurza....

Gość a jestes facetem czy kobieta?
ja jestem kobieta i mam 1,60 i uwielbiam swoj wzrost, zwlaszcza jak faceci na imprezach podczas tanca mnie podnosza z latwoscia i nie wyglada to glupkowato. ;] w ostrym seksie niski wzrost koiety tez jest zaleta, latwiej jest ja troche "sponiewierac: ;]

Gość 3223123
miało byc 152, :p 160 to sredni wzrost nie niski...

Gość nfejknfjksnfdkdf
Jestem kobietą, 158

Gość 3223123
w seksie to zadna zaleta, najlepiej jak partnerzy są równego wzrostu

Gość fghjg
Ja mam 155cm i nigdy w życiu nie miałam z tym problemów :P

Gość Kamilka6
oczywiście, że 160 cm to średni, na pewno nie niski, zwyczajny przeciętny wzrost, 152 cm owszem to jest niski wzrost

Gość Kamilka6
facet to owszem rozumiem jak ma 150 parę cm to rozumiem komlepksy ale kobieta nie ma tego problemu.

owszem, jest zaleta, wiem co mowie ;]partnerzy rownego wzrostu?:D a ile widujesz kobiet ktore maja 1,88 albo facetow ktorzy maja 1,55?:D 1,60 to nie jakis maly wzrost ale dosc niski, ale czuje sie z tym akurat swietnie, pasuje i do nizszego i wyzszego faceta, co wiecej, malutkie kobiety zazwyczaj podobaja sie wysokim facetom, zauwazylam.;]

Gość nfejknfjksnfdkdf
Ja mam. Wysoka, szczupła dziewczyna we wszystkim wygląda ładnie. Równieżna płaskiej podeszwie. Ja nie. Nie bez przyczyny modelki muszą byćwysokie

Gość Kamilka6
autorko 158 cm? no to jesteś średniego wzrostu w czym problem? wolałabyś mieć 150 cm albo 190 cm? Gdzie masz problem? A jak założysz szpilki to jesteś już wysoka więc gdzie masz problem

Gość Kamilka6
a jestes facetem czy kobieta? ale ty malutka nie jesteś :D przykro mi bardzo, jesteś zwyczajna, średnia, przeciętna. Malutka to jest kobietka 152 cm. Nie 160 cm, no sorry

Gość gersgetget
ja mam157 .. beznadzieja..wyglądam na 12latkę :O ta niezręczność kiedy ktoś uważa że jestem z gimnazjum :O ja pier..

Gość nfejknfjksnfdkdf
Chciałabym mieć170-175 wzrostu i te długie nogi

no moze i sredni, ale zazwyczaj jestem najnizsza, wiekszosc kobiet jest ode mnie wyzsza o te 2-3 cm, czasem o 10-15, czasem sa nizsze i? jaki tu problem? u kobiet wzrost nie ma znaczenia, najwazniejsza jest twarz i proporcje, a ze mam malutkie raczki i stopki to wszystko gra ;] no i jestem ladna ;] niski wzrost jest problematyczny tylko u facetow ;]

Gość cfsvdvdvd
ja mam 156 i za zadne skarby nie chcialabym byc wyzsza:D ja i mezczyzni kochaja takie filigranowe kobietki

Gość Kamilka6
co wy pieprzycie wzrost okolo 160 cm to najbardziej zwyczajny przecietny wzrost u kobiet wyszukiwanie problemow na sile...

Gość fghjg
Autorko jeżeli uważasz, że źle wyglądasz w jakichś ubraniach przez niski wzrost to chyba jednak są inne powody :D Ja pomimo niskiego wzrostu na brak powodzenia nigdy nie narzekałam. A moja koleżanka, która jest takiego samego wzrostu jak Ty, ma naprawdę świetną figurę i we wszystkim wygląda świetnie - również w płaskich butach. Więc skoro tak xle wyglądasz w różnych ubraniach to może skup się na innych problemach, nie na wzroście, bo jego nie zmienisz :D

Gość Kamilka6
a jestes facetem czy kobieta? bo piszesz że jesteś maleńka widzę że bardzo chciałabyś być niska, ale nie jesteś. a z tym, że twarz jest najważniejsza to się zgadzam, ogólnie wzrost dla facetów jest mało ważny

kamilka, dobrze, dobrze, przy facecie ktory ma nawet te glupie 1,80 juz jestem malutka i nieraz slyszalam, ze "jestes taka fajna malutka ;]" a ja wole miec moje nogi, ktore sa proporcjonalne do sylwetki i rozm buta 37, a nie 40 ;] nawet jakbym miala mozliwosc nie zamienilabym swojego wzrostu na inny. przecietny wzrost? ok, ok, twoje zdanie, za to jestem nieprzecietnie ladna ;p

Gość nfejknfjksnfdkdf
Figuręakurat mam ok. Tylko po prostu jestem krótka, i tyle. Niska dziewczyna, nawet o świetnej figurze nigdy nie będzie wyglądaćtak dobrze jak wysoka.

Gość 3223123
niskie babki np. seks od tyłu prawie zawsze boli, mnie tez, niemozliwa jest pozycja z załozeniem nóg na ramiona, bo nie siegają, itp ale zycie to nie tylko seks,ja mam problemy z znalezieniem pracy, wszedzie na mnie patrzą jak na odpad, niscy nie moga byc modelkami, stewardesami, hostessami, instruktorami nauki jazdy, kiepsko z pracą jako agrnt ubezpieczeniowy i kazda fizyczną. Ostatnio chciałam szukac przy dziecku niepełnospr. ale babka miała watpliwosci czy dam radę, bo jestem niska

Gość nfejknfjksnfdkdf
"niskie babki np. seks od tyłu prawie zawsze boli, mnie tez, niemozliwa jest pozycja z załozeniem nóg na ramiona, bo nie siegają, itp" Z żadną z tych rzeczy nigdy nie mam problemu

Gość Kamilka6
a jestes facetem czy kobieta? no to dobrze, że jesteś szczupła. Ale nie jesteś niska. A 1.80 u faceta to jest dość dużo, zdecydowana większość kobiet ma znacznie mniej niż 180 cm, więc co tu się porównywać? Jest wieeeeele dziewczyn o wzroście 150 cm - 155 cm i one są niskie ale nie jest to nic nadzwyczajnego, jak facet ma 155 cm to jest nieciekawe, ale u kobiety w ogóle się to w oczy nie rzuca.

Gość 3223123
zauwazyłam tez, że ludzi się zachowują zle jak widza niskie osoby, myślą ż e mozna nimi pomiatac, ja po 30 jestem, a często okazuja brak szacunku

Gość fghjg
Ale pierniczycie. Ja nie dość, że jestem kurduplem to jeszcze mam strasznie wąską cipę :P i seks od tyłu wcale mnie boli. Również nogi założyć mogę, co za bzdury. Nie rozumiem w ogóle jak można mieć kompleksy z powodu wzrostu. Taka urosłaś i musisz się z tym pogodzić, tyle.