Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość August the 1st

Co dla dobrych znajomych na 40-tkę???

Polecane posty

Gość August the 1st

Macie jakieś pomysły na prezent? Idę w pt wiec czasu nie mam dużo. Tak 200 zł mogę wydać.

Gość ponury puchacz
może coś ze starych rzeczy - stary wazon, starą lampkę ozdobną... sztucznego...

Gość jablova
voucher na jakiś fajny zabieg w spa dla dwojga :) to zawsze cieszy. sama w primaverze ostatnio testowałam zabiegi ujędrniające i wyszłam stamtąd zachwycona. facet też się może zrelaksować jakimś masażykiem, to nie tylko dla kobiet ;)

Gość August the 1st
Zaraz poszukam czegoś fajnego :) Jeszcze jakieś pomysly?

Gość magcola
Polecam kolagen naturalny firmy colway. Taki prezent na pewno ucieszy osobe po 40. Za 200 zl mozesz kupic 50 ml platyny a ja jeszcze dorzuce maseczke gratis oto link na temat produktow colwaya http://colway.net.pl/cennik-detaliczny Jezeli sie zdecydujesz to napisz na leonda1@wp.pl.Jutro wysle to bedzie na srode.

Gość August the 1st
Magcola moja koleżanka jest uczuleniowcem i nie chcę kupować jej kosmetyków bo ona sama wie co jej pasuje. p.s. do Koleczkowa mam rzut beretem ;) A czy ten kolagen jest od takiego Pana z Rumii - już lata lata temu? Testowałam taki kolagen dawno temu bo koleżanki sąsiad (profesor jakiś) robił badania i próby :)

Gość magcola
Wiesz co nie wiem nic o panu z Rumii. Z tego co sie orientuje to jest on tak jak napisalas z Koleczkowa. Z tego co wiem tez jest kolagen jakiegos dr. Przybylskiego. Moze o tym mowisz? Jezeli kolezanka jest uczuleniowcem to wlasnie produkty colway jak najbardziej. Bo one sa naturalne. Kolezanki mama nigdy nie mogla uzywac zadnych kremow a juz zwlaszcza pod oczy . Kolezanka kupila jej eliksir pod oczy colwaya i pierwszy raz nie ma reakcji alergicznej. Jest bardzo zadowolona.

Gość August the 1st
Magolcia to wlasnie chyba byl ten dr Przybylski. Dzisiaj kupilam kolezance koralik do Pandory. Dla kolegi dalej nie mam pomysłu, ale pewnie polecę i kupię jakąs dobra wodke w fajnym opakowaniu bo tylko to mi przychodzi do glowy.