Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojgvv

Fizyka, pomocy!

Polecane posty

Gość pojgvv

Mam prace domową dodatkową, ''Fale elektromagnetyczne w diagnostyce medycznej'' szukałam tego w necie ale nie moge znaleść czegoś konkretnego i w miare normalnie napisanego bo wyskakuje mi i radiowe i inne. moge prosić o pomoc kogoś kto podesłał by mi linki do stron przydatne do napisania tego albo by mnie nakierował? z góry bardzo dziękuje.

Gość Poszukaj info o petach
rezonansach i innych bzdurach. Jak się cieszę, że do tej szkoły ******* już chodzić nie muszę.

Gość pojgvv
promieniowanie x też może być?

Gość Poszukaj info o petach
Wystarczy dobrze poszukać. Ciocia wikipedia wspiera ludzi nie mających wiedzy. Wystarczy wpisać doń "promieniowanie rentgenowskie", by dowiedzieć się czegoś, co bynajmniej nie jest odkryciem Ameryki, ani Białorusi, "Promieniowanie rentgenowskie (w wielu krajach nazywane promieniowaniem X lub promieniami X) rodzaj promieniowania elektromagnetycznego(...)". Jeśli jest to programowanie elektromagnetyczne to wysilając zwoje w mózgu poszukaj na ten temat coś więcej niż tylko informację z wiki, którą pewnie cała klasa skopiuje i wydrukuje z podkreślonymi linkami.