migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 ze niektorzy ludzie sprawiaja ze chce wam sie smiac bez przyczyny, wystarczy ze sie na was spojrza i juz macie usmiech na ustach.... to taki dziwny rodzaj sympatii, ze obydwoje sie smiejecie ale nie wiecie z czego, z boku troche dziwnie to wyglada. i nie chodzi tu o zauroczenie. tysz tak macie drodzy bracia i siostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 znowu tylko ja...? oh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 hmm..moze to dlatego ze tylko ja tutaj mam realnych znajomych? jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123kate Napisano Październik 15, 2012 też tak mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy to fake? Napisano Październik 15, 2012 owszem :) są ludzie, których chcę widzieć, dlatego gęba sama mi się śmieje :) (albo pojawiają się też motyle w brzuchu ) a są i tacy, na których sam widok śmiech mnie ogarnia :D ale tych nie należy mylić z tymi pierwszymi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 no to opowiedz cos o tym... slucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 no wlasnie pisze o tym ze na sam widok kogos po prostu sie usmiechacie, a pozniej ,juz po spotkaniu, nadal chce wam sie smiac... i tej drugiej osobie tez, chociaz obydwoje wiecie ze to glupie i bez sensu bo nic smiesznego sie nie wydarzylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 no szczególnie jak ktoś niema zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 ja za yebałam szczena o parapet przy probie rozciagania miesni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy to fake? Napisano Październik 15, 2012 często wynika to ze śmiesznych sytuacji, wspólnie przeżytych :) szmat czasu minął, a człowieka pierwsze skojarzenie to to właśnie :D:D:D\ hahaaa to ja może coś opowiem na poprawę humoru :) kiedyś słyszę w domu napieprzanie w skrzynkę, myślałam że to sąsiad przyszedł po raz setny do mnie i zamiast pukać, to wali w skrzynkę. wkurzyłam się, wyskakuję na klatkę i drę się: CZEGO WALISZ W TĄ SKRZYNKĘ??!!!!! a to był listonosz.............. :D:D:D nie mógł korespondencji włożyć, kurde, ludzie! za każdym razem, gdy go widziałam, śmiech mnie właśnie ogarniał, a jednocześnie było mi nieziemsko głupio :) i on też się uśmiechał, bo to pamiętał, a to był "nasz" listonosz, wszyscy go znali i on znał wszystkich.... że tak spytam CZY TO FAKE ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 oh nie, oh nie to jak usmiechasz sie teraz do przystojnych panow na ulicy? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 przypominanie sobie o smiesznych sytuacjach to kolejna sprawa... najgorzej jak wiesz ze nalezy byc powaznym wtedy jak na zlosc wszystko co smieszne zaczyna sie przypominac... tez tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 wycinam zeby z bloku technicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 ty cholerny podszywie odpierdol się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 no kiedyś pogryzł pies listonosza i powinnam byc poważna :O powinnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy to fake? Napisano Październik 15, 2012 mamy mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy to fake? Napisano Październik 15, 2012 w szkole często tak było.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 wycinam zeby z bloku technicznego' coz za inwencja, brawo brawo, sama bym na to nie wpadla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 w szkole udawalam spidermena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 migotka wali klocka a muminek całuje muszelkę migotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 podszywie ide sobie ranisz mnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 tak podszywie, tez widzialam ten odcinek... do dzisiaj nie rozumiem o co w tym chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 filmenka ty moj kwieie lotosu tak tak mam rozdwojenie jazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 nie filmena, zostan, bede wiedziec kiedy bedziesz pisac naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 nie mam 2 jaźni ty świrze :O a migotka fajna jest bo muminki oglądała jak była dzieckiem migotko nie udawaj ze niewiesz o co chodzi z tą muszelką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powerfullll Napisano Październik 15, 2012 filmena zostac bo migotka gada sama ze soba hahahahhaha spojrz na caly topic i kto tu ma zyta banie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 nie ma pojecia.. to byla jakas Muszelka Mocy czy Muszelka Swiatla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 15, 2012 uwielbiam mowic sama do siebie- to jedyny sposob na madra konswersacje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powerfullll Napisano Październik 15, 2012 uwielbiam mowic sama do siebie- to jedyny sposob na madra konswersacje.. no to filmena dla do zrozumienia ze jestes tepa znaczy sie mozesz isc ciao balbina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmenkaaa Napisano Październik 15, 2012 migotka ma rozdwojenie jaźni? :O to mój podszyw to kim jest ? chyba że ja mam sklerozę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach