Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna8888

nieznośna bratowa!

Polecane posty

Gość czarna8888

Jak z nią zrobić pożądek?

Gość czarna8888
Franca jedna! mieszkając w domu mojej mamy kradła jej pieniądze. A teraz kiedy mama kazała się im wyprowadzić msci się na wszystkich! obczernia moją mamę przed ludżmi! mają pełno długów z moim bratem ale ich nie spłacają. Ona jest jakaś nienormalna ma jakąś bujną wyobraźnie rozpowiada takie ploty że się wpale nie mieśći! Nie pracuje już kilka lat a ostatnio dowiedziałam się że mówi że to lekarz jej zabronił :D sam brat powiedział że się jej nie chce iść do roboty choć ją broni jak lew, nic jej nie wolno powiedż bo zaraz nastawia przeciw nas brata. Już gra mi na nerwach! Czuje się pewna siebie bo bo brat ją broni a bez niego nawet tchórz nie umie przyjść. Mogłabym tu wszystko o niej napisać ale chyba by strony brało. Myśle co tu zrobić żeby siadła na dupie żeby mojej mamy nie nekała psychicznie. Mieliście podobne problem?

Gość ijohio
odstawić znajomość na jakiś czas, twoj brat przyjdzie sam po rozum do glowy.... o ile jest taak jak mowisz

Gość czarna8888
No właśnie tu tez tkwi problem. Ja już byłam z tym na policji, doradzić się jak mamy w takiej sytuacji postępować. My chcemy się odnić odseparować nie dzwonimy nie jeździmy ale to nie pomaga bo oni po czasie przyjedźają do nas sami ale najbardziej wkurza mnie to bo przyjeżdżają do mamy bo oczywiście znów coś potrzebuja jak nie kasę to jakiś mebel a moja mama normalne jak matka synowi nie odmówi pomocy. Oni tylko od niej wyłudzają a później ja obgadują i śmieją się jej w twarz. Przecież normalni ludzie tak się nie zachowują.