Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bolonez

Jak kończyć bez wytrysku?

Polecane posty

Czy ktoś tak potrafi? Możliwy jest w ogóle u faceta orgazm niezakończony wytryskiem? Słyszałem, że tak się da i że to zapewnia dłuższą erekcję. Kilkakrotnie już próbowałem, ale nigdy nie udało mi sie powstrzymać ejakulacji. Da się tego jakoś nauczyć?

wszystko się da. Niektóre ludy uważają że w spermie jest siła mężczyzny i nie chcą się jej pozbywać a że z natury ludzie lubią sobie ulepszać życie.... :)

Gość ludzki przedmiot
Ucieknie Ci do mózgu. Ejakulat musi mieć ujście. Najlepiej w pupie, pochwie, buzi, uchu, nosie, oku. A poza tym niemożliwy jest orgazm bez wytrysku. Nie wierzę.

Gość Eeeeee tam...
Próbowałeś kichać z otwartymi oczami? Spróbuj. Nie da się kichnąć ale za to się kaszle. Jak powtrzymasz wytrysk to pewnie pójdzie inną dziurą. Nie jestem pewien czy bym tak chciał...

Nie do końca jest tak jak piszecie, taka możliwość jest. Jest mnóstwo porad dla mężczyzn, którzy chcieliby nabyć taką umiejętność - wystarczy tylko trochę popatrzeć w internecie ;) A podobno jest to zdrowe i dobre dla organizmu, nie mam pojęcia w jaki sposób ale jest.

Gość Ecklites
Orgazm bez wytrysku wcale takim wielkim mitem nie jest, znam wiele osób które potrafią właśnie w ten sposób zadowalać kobiety, naprawdę efekt nie samowity. Z pewnością starczy jedynie trochę poszukać a i na ten temat trochę znajdziesz.

Gość Ecklites
Orgazm bez wytrysku wcale takim wielkim mitem nie jest, znam wiele osób które potrafią właśnie w ten sposób zadowalać kobiety, naprawdę efekt nie samowity. Z pewnością starczy jedynie trochę poszukać a i na ten temat trochę znajdziesz.

Ja raz albo dwa razy miałem orgazm, ale trochę jakby słabsze i bez wytrysku. Mogłem bzykac dalej. Ale to było mega dziwne.

No wierzę że to jest zupełnie coś innego, nowego dla facetów bo jeśli przeważnie ich stosunek kończył się wytryskiem a tu nagle dochodzą bez - inne odczucia. Jednak myślę panowie że warto czasem pomyśleć o partnerce i dać jej odrobinę więcej przyjemności, zwróćcie uwagę na to że wam szczytowanie przychodzi o wiele łatwiej ;)

Gość duch cafe
Ostatni raz kończyłem bez wytrysku w 1979 r. :classic_cool:

Gość Daggaa
Mezczyzna ktory nie potrafi konczyc bez wytrysku musi isc do lekarza i powinien si leczyc

Gość Goguś
Te "duch cafe" ciesz sie, że w 1979 r. twój stary orgazm zakończył wytryskiem... Inaczej by cię nie było...)

Gość buhalter
Ludzie-jaki seks taoistyczny?W co wy wierzycie?W jakies diably?Bo to jest wlasnie taka religia.Ja potrafie miec orgazm bez wytrysku a mam orgazm.Wystarczy troche pocwiczyc i jkest to zupelnie realne.

Gość buhalter
vilatia--taaaa.A moze to tak wy byscie pomyslaly choc czasem o PARTNERZE co?Bo jak na razie to jestescie egoistkami do kwadratu.Gdy czytam a takze z doswiadczenia wiem ze wy NIGDY nie myslicie o nas.Zawsze te brednie"a moze byscie pomysleli o nas".To jest jedno z wierutnych klamstw wspolczesnego swiata.Podobnie jak ekshibicjonizm meski(tylko),rownouprawnienie,itd,itd......Temat rzeka

Gość czekolader
Pewnie, że jest to możliwe, wszystko da się wyćwiczyć, jak się chce. Jedni dochodzą do tego sami, inni potrzebują kilku wskazówek. Jeśli ktoś nie wie, od czego zacząć i z której strony ugryźć ten problem, to polecam kurs kontroli wytrysku, który można wygrać w konkursie na http://seksinstruktor.pl/. Dla wielu na pewno okaże się pomocny.

Gość Ecklites
Żadne Egoistki ! :) Chcemy tylko pomóc, jest jeszcze jedna rzecz jaka może wam pomóc, Tantra pozwala dobrze zrozumieć i doświadczyć, nie których uczuć, jakie w normalnym stosunku byście nie uświadczyli, może to pozwoli wam zrozumieć lepiej cały ten aspekt kontroli wytrysku :) Wpiszcie sobie w google Seks Tantryczny a myślę, że znajdziecie. http://mistrzowieszeptow.pl/