Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuch bolli

No-Spa w ciąży?

Polecane posty

Gość brzuch bolli

hej, jestem w 13 tygodniu ciąży i właśnie przypada mi termin miesiączki. Od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres. Wczoraj bolało tak bardzo, że wystraszyłam się i poleciałam po No-Spę. Ból jakby ręką odjął. Dziś trochę się poruszałam i czuję, że znowu idzie ten ból. Jak byłam w 6 tygodniu ciąży to lekarka powiedziała, że jakby bolał mnie brzuch to łykać No-Spę albo coś tam jeszcze, niestety nie zapamiętałam nazwy. Oprócz tego biorę Duphaston, więc martwię się, czy to już nie za dużo wszystkiego. Brałyście No-Spę w ciąży? Czy można o niej powiedzieć, że jest bezpieczna dla malucha?

Gość bdgffdsg
Ja bralam nospe forte razem z duphastonem trzy razy dziennie ale potem sama stopniowo zaczelam ja odrzucac bo jak wiadomo leki w ciazy nie wskazane w duzych ilosciach :)

Gość brzuch bolli
nie wiem co robić, boli coraz bardziej :(

Gość bdgffdsg
Zazyj przecierz nospa ci tak szybko nie zaszkodzi :)

Gość bdgffdsg
Zreszta jesli Cie bardzo boli to idz do lekarza sprawdzi czy wszystko OK , bo u mnie wlasnie silnym bolem brzucha zaczelo sie krwawienie wiec moze lepiej dmuchac na zimne, ale jesli wszystko bedzie ok to i tak Ci zaleci nospe ;)

Gość brzuch bolli
no tak, wizytę mam w środę. Nie chcę nawet myśleć o poronieniu. To już prawie 14 tydzień :(

Gość bdgffdsg
A niema gina dzis zebys do niego poszla? Jesli boli Cie brzuch to napewno Cie przyjmie te dwa dni wczesniej :)

Gość brzuch bolli
Jeżdżę do sąsiedniego miasta. Tak czy siak mogłąbym dopiero wieczorem jechać, póki co jak boli brzuch wolę leżeć, bo jak się ruszam boli bardziej.

Gość brzuch bolli
skontaktowałam się z moją ginekolog. Powiedziała, żeby wziąć dwie tabletki teraz i pod wieczór, jak nie przejdzie to mam jechać na 19-tą.

Można też brać BUSCOPAN. Jak brzuch boli w ciąży czy jakies krwawienia są to nie czeka sie na wizyte tylko jedzie do szpitala. Zbadają BO MAJA TAKI OBOWIĄZEK, nawet o 4 rano, a jak trzeba przyjmą na oddział.