Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie w kwestii kobiet

Czemu tyle kobiet zimą nie goli pach?

Polecane posty

Albo robi to wtedy bardzo rzadko?

Gość ja nawet latem nie robię
tego codziennie, bo nie mogę. Mam gruby zarost, a cienką skórę i codziennie bym chyba skórę zdzierała żeby coś zgolić.

Gość szybka.ekspertyza
nie szukaj dla siebie usprawiedliwienia. Lepiej się depiluj, NAWET zimą ;)

Wielkiej różnicy to nie robi, a bardzo źle wpływa na estetykę

Gość zastrzyczek
leniwe są i tyle :)

A jak Ty zimą widzisz te nieogolone pachy? Przecież kobiety nie biegają po ulicach w bluzkach bez rękawów i nie wywalają nikomu pod nos tych "owłosionych pach". W pracy, szkole, na uczelni też mają ubrane długie rękawy i nie widać czy ktoś tam ma włosy czy nie.

Gość do ja nawet latem nie robię
a nosisz bluzki na ramiaczkach?

Gość nieeee
golę dla samej siebie żeby lepiej się czuć ,chyba że nie mogę bo jestem chora

ja zimą golę podobnie jak latem. co 2-3 dni. ale nadal nie rozumiem problemu autora. przecież zimą i tak nie widać czy ktoś tam ma włosy czy nie. więc skąd to oburzenie?

Bardzo rzadko z innych powodów, a jeśli już to zawsze po depilacji. Jak mówię, gdybym mogła robiłabym to codziennie, nie zabiję się dlatego, że nie mogę.

Czasem któraś zdejmie sweter, pod spodem ma bluzkę na ramiączkach i owłosione pachy

Poza tym chodzi też o sypialnię i rozbierane randki. A głupio namawiać kobietę, żeby częściej goliła pachy. A niektóre zimą robią to co miesiąc albo dwa

nie spotkałam się z czymś takim :/ ale to taki jakiś milimetrowy odrost czy normalnie długie włosy?

Gość wiadomo....
no i co w związku z tym? aż takie to straszne, że trzeba aferę robić? faceci też nie golą i nikt się nie czepia.

Ostatni raz kłaki pod pachami miałam w podstawówce... Dziewczyny może golą się rzadziej, ale jeszcze nie spotkałam się z włosami nie golonymi od miesiąca czy dwóch...

Chodziło o dłuższe włosy. Może po pewnym czasie związku kobieta już nie widzi potrzeby regularnego golenia zimą?

Gość szybka.ekspertyza
BO autorka szuka dla siebie usprawiedliwienia ;) - tak jak pisałam. skąd niby te statystyki że TYLE kobiet nie goli pach zimą...? Może był jakiś ranking opublikowany, czy jak ? Depiluj się dla samej siebie, nie patrz na inne kobiety ;)

oj nie sądzę, żeby nie widziały potrzeby. z tego co wiem to moje znajome regularnie się golą i nie dopuszczają do jakiegoś wielkiego rozrostu :D

Gość również facet
A po co mają golić w zimie pachy? przez tysiące lat ludzie nie golili swoich pach i zdrowi byli Zresztą teraz faceci też nie golą swoich pach, lub tylko kilka razy w roku, przecież włosy pod pachami to raczej krótkie pozostają i nie przeszkadzają golenie się jest wymuszone przez modę ale zupełnie jest niepotrzebne, gdy rosną za długie jak na brodzie u faceta to można przykrócić ale pod pachami włosy są nikłe i krótkie wiadomo że włoski na ciele spełniają funkcję zdrowotną i nie pieprzcie o względach higienicznych golenia bo przecież wystarczy się myć i włoski czyste będą

Gość wlosy pod pachami krotkie?
moga miec nawet kilka cm. czesto sa ciemne i geste

Gość nie wystarczy
nick "również facet" żeby się zorientować że jesteś kobietą i autorką tego fascynującego tematu :D

Gość Tyle na ten temat
Znów jakiś troll wmawia, zę kobiety nie depilują pach. Żeby wywołać burzę. Temat pojawiający się cyklicznie, przed wakacjami i przed zimą. Najlepiej nie odpowiadać, bo szkoda nerwów

Gość o matko i córko!
Tyle na ten temat Znów jakiś troll wmawia, zę kobiety nie depilują pach. Żeby wywołać burzę. Temat pojawiający się cyklicznie, przed wakacjami i przed zimą. Najlepiej nie odpowiadać, bo szkoda nerwów W tym sęk, że baby same się tym chwalą, zwłaszcza tu, na forum. Np. wczoraj jedna założyła topik i chwaliła się, że skoro jest na razie singielką, to nie goli nóg, bo po co?:o. A ja twierdzę, że jest po prostu niechlujem i brudasem i cipska pewnie też nie myje, bo i po co, skoro nikt tam nie zagląda?:o PARANOJA! Nie miałam pojęcia, że takie rzeczy się robi tylko DLA KOGOŚ! Albo dla faceta, albo dla publiki, latem. Aż strach pomyśleć co kryją pod ubraniem niektóre dziewczyny/kobiety:o, fuj!:o

Gość polki po prostu naleza
do leniwych i niezbyt zadbanych kobiet

A ja chodze na fotodepilacje i w tej chwili mam gładkie pachy od dwóch miesięcy, kolejny zabieg mam w grudniu. Rewelacja, włoski wyszły i nie rosną po prostu. I problem z głowy;)

Gość a potem sie dziwia
ze facet unika seksu

Gość ujkahshdyrhfnffc
ja też po usuwaniu włosów laserem- rewelacja i nie mam problemu z zarostem, ale też nigdy nie widziałam u dziewczyn zarośniętych pach, czy to latem czy zimą