Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek___23_l

Które z tych perfum będa najlepsze dla faceta. Pytanie do kobiet. Pomóżcie... ;)

Polecane posty

Gość Piotrek___23_l

Jestem facetem jak coś i mają być one dla mnie. Cel - mają uwodzić kobiety ;) A tak na poważnie chciałbym wiedzieć, które z nich się Wam drogie kobiety, najbardziej podobają, gdyż z tego co czytałem na forach są one najczęściej wymieniane jako polecane. A więc: 1. Hugo Boss szary No.6 - znam ten zapach, jak dla mnie jest genialny ale juz leciwy... 2. Calvin Klein Euphoria - podobno jest świetny i podoba się kobietom 3. PACO RABANNE One Million - miałem z nim styczność tylko w wersji nieoryginalnej ale zapach bardzo mi się podobał. Jesli to Wam w czymś pomoże to mam 23 lata i jestem raczej spokojną osobą. A więc proszę podajcie swoje typy i chociaż krótko napiszcie dlaczego te. Byłbym Wam bardzo wdzięczny za wszelką pomoc...

Gość Piotrek___23_l
ponawiam pytanie z nadzieją , że ktos odpowie ;)

Gość svrgse
aqua di gio homme armaniego.

Gość Piotrek___23_l
niestety ale na nie mnie nie stac ;)

Gość lfjfdlknflksD
PACO RABANNE XS zobacz sobie.uwielbiam,gdy mój męzczyzna nim pachnie :) ale Hugo o którym pisałeś też jest ok:P

Gość Piotrek___23_l
o tym XS własnie też dużo dobrego słyszałem . Kurcze a to tylko pogłębia moje niezdecydowanie...

Gość Piotrek___23_l
Fajnie by bylo jakby jakaś osoba miała porównanie między tymi perfumami, których padły nazwy ;)