Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 54yhyrt

Dentysta :P

Polecane posty

Gość 54yhyrt

- Kanałowe, pokujemy troszkę. Jak ona to leciutko powiedziała... :P Jedno kuj... Drugie kuj... Trzecie kuj... Ile można? To tylko jeden ząb! - Poczekamy, aż zdrętwieje. Ona przygotowuje narzędzia tortur, ja się rozglądam i czuję, jak mi gęba puchnie. - Zdrętwiało? -Bleblało. - No, to zaczynamy. Pierwszy, próbny odwiert - Bolało? Mówić nie mogę, machnąłem więc głową w prawi i w lewo, jasno dając do zrozumienia, że zajebiście twardy gość jestem i nie taki ból znosiłem (ładna jest, to trzeba jej jakoś zaimponować, nie...?) - Pan nie macha tak głową, kiedy ja tu wiercę, chyba, że ma pan ochotę na mały piercing języka... Po skończeniu wiercenia, zaczęła chyba sprawdzać głębokość szpilkami o kolorowych główkach. Pierwsza szpilka, druga, trzecia... Wreszcie przyszedł czas na szpilkę z czerwoną główką - od dziś nienawidzę szpilek z czerwoną główką! Miała ze trzysta metrów długości - włożyła ją i...o ja pier... Dygłem... Aż mi łzy poleciały. - Boli? - Nie, tylko mnie światło w oczy razi... (jakby mogło razić w pośladki, albo dłonie :/) Antybiotyk, opatrunek, zakaz jedzenia przez najbliższą godzinę i zaproszenie na przyszły poniedziałkowy poranek, bo nie ma to, jak zacząć tydzień u dentysty :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować