Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietliwamamuskalilianki

nie moge tego zrozumieć

Polecane posty

postanowiłam tak sobie napisać i bo nie mam z kim akurat porozmawiać:) jestem mężatką od 10 lat mamy dwojke dzieci i jak narzie (odpukać ) jaest u nas ok. wczoraj była u mnie moja mama i opowiedziała mi wiadomosc=plotke z mojej rodzinnej miejscowości : moj kolega zostawił swoja rodzinę zonę i dwójke malutkich dzieci 3 latka i chyba miesięczne i związał sie z kobieta o prawie 17 lat starszą on ma 30 ona 47 nie zdziwiło by mnie to tak bardzo gdyby sie nie okazało ze to ta kobieta która rozbiła mój wczesniejszy zwiazek , i zreszta ma na sumieniu chyba ze 100 takich związków !!!! poprostu jestem w szoku ze jeszcze faceci do nie ida ja bym sie bała jakiejs choroby i zreszta zostawic mloda zonę dla latwicy w średnim wieku -fakt może byc dobra w łóżku no ale poświęcic rodzine pojąc tego nie mogę !!!

Gość i nie próbuj pojmować
Ci faceci niewiele warci widać skoro się dają takiej babie...może bogata jest czy co? ale każdy ją kopał w dupę czy ona swoich kochanków i szukała kolejnego?

kiedys miała meza był marynarzem , jak ja byłam malolata to odbiła mi 19 letniego chlopaka i z takimi wlasnie lubiała sypiac ma swoje dzieci w wieku dwudziestu paru lat czy jest bogata raczej nie przecietna ale dobrze ubrana i zadbana -była kiedys teraz juz dawno jej nie widzialam ona tylko sypia bawi sie a potem szuka sobie nowych i tak to jest to mnie dziwi ze ten moj kolega przeciez ja dobrze zna i ze sie zdecydował na cos takiego ci faceci jednak są dziwni

Gość mikraskowa
moj mąż zostawił mnie dla kobiety o 20 lat starszej od niego bo jak powiedział potrafi z nim zrobic cuda w łóżku ia ja nie potrafiłam on był moim 1 i wtedy jedynym i mnie nie nauczył robic "cudów" a wymagał odemnie ale było to dawno i już tylko smiac mi sie chce z tego ale na poczatku było mi ciezko

Gość i nie próbuj pojmować
serio dziwni, bo jeszcze jakiś fetysz takiej "dojrzałej" kobiety no to dobra, ale żeby aż tylu? i żeby młode laski porzucali? może czarownica jaka czy co:P

juz tez tak myslałam :D a może jakas sado macho czy cos i jeden drugiemu powie ze jest tak i owaka ze lubi mlodych i lgna do niej albo im płaci juz nie pojmuje tego :P ale ja bym sie brzydzila dotknąć ten świat zwariował ale ze ona sie nie wstydzi przeciez pracuje ma dzieci a miejscowośc mala wszyscy o wszystkich wiedza