Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzi23

Wrażliwy,inteligentny ale brzydki chłopak nie ma szans u normalnych dziewczyn?

Polecane posty

Gość z tego co napisałeś wcale nie
Przeanalizuj co napisałam, skoro wg Ciebie to jak po kilku postach ludzie Cię odbierają jest dogryzaniem to dziękuję bardzo. I jak widać nie tylko ja tak Cię odbieram. Też jestem DDA, też przeszłam wiele itd nie mam łatwego charakteru, ale nie użalam się nad sobą. Zresztą, Twój problem, szukaj sobie wazeliniarzy co pogłaszczą po głowce, powiedzą że jesteś wspaniały, ale wszyscy ludzie wokół podli:D🖐️

Ponawiam mój adres e mail dla dziewczyny.która chciałaby mnie poznać sebkas@onet.eu

Gość Anastasssja
A co oznacza normalna dziewczyna?

Gość nemestos
Czytam i myślę że nie należy robić nic na silę.Nie szukaj kobiety tylko skup się na sobie.realizuj swe marzenia,plany,puki masz siły i możliwości. Dziewczyna się pojawi i to prędzej niż myślisz. Oczywiście nikt nie chcę czekać,każdy chce tu i teraz.Nie wiem jakie masz doświadczenie z kobietami ale nic na siłe. Rozwijaj się,poznawaj ludzi,nowe miejsca,próbuj rzeczy nowych,z czasem to kobiety zaczną ubiegać się o Twoje względy.Troszeczkę pokory i mniej narcyzmu.

Gość gość
Hej wszystkim. Byłem od wielu lat samotny byłem krótko z dwoma dziewczynami ale tak wyszło ze dalej byłem samotny. Ostatnio kilka miesięcy temu poznałem fajna dziewczynę przez jeden z portali internetowych i zaczęliśmy spotykać się, ale zauważywszy ze lepiej się dogadujemy jako dobrzy znajomi , przyjaciele ,niż jako przyszła para. Ale w tym sęk że ja wciąż potrzebowałem miłości. Zamówiłem w końcu rytuał powodzenia u płci przeciwnej u rytualisty perun72@interia.pl – i już po 2 miesiącach byłem w związku. Jak dotychczas jest świetnie. W końcu czuję że żyje.

Gość gość
lepiej zmien sobie haslo, trollu