Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjjj....

Jak ukladalyscie sobie plan dnia siedzac w domu przed porodem?

Polecane posty

Gość nawet nie wiem jak skomentować
na zakupach już byłam, bo nie wstaję tak jak ty o 12:00

Gość ojjjjjjj....
a co wyjazd za granice, ma w ogole wspolnego z inteligencja sfrustrowany prymitywie??? Chcialabys sie po 22 latach zycia za granica tak wyslawiac w mowie i pismie jak ja:D. A taka licytacja, ile to ja mam pieniedzy, i jaka jestem cudowna, jest typowa cecha zakompleksionych "polaczkow"

myślisz, że obrazisz mnie gdy zasugerujesz że mieszkam na wsi ? nawet gdyby tak było nie byłby to powód do wstydu zresztą możesz jedynie zgadywać gdzie mieszkam natomiast to czy ty jesteś inteligentna jest czytelne i sama dajesz wyraz swoimi wpisami, nie pozostawiasz więc tu miejsca na domysły

to ty zarzuciłaś mi że pewnie jestem biedna i sfrustrowana więc odpowiadam że tak nie jest

Gość ojjjjjjj....
no to pieknie, to ciesz sie swoim cudownym zyciem. Mimo wszystko zycze powodzenia

Chcialabys sie po 22 latach zycia za granica tak wyslawiac w mowie i pismie jak ja" o japierdziele ale pocjechalas :D ty sie nawet po polsku nie umiesz prawidlowo wyslowic . skoncz juz kobieto bo sie osmieszasz. :D

Gość ojjjjjjj....
oh jagoda, jagoda, szkoda slow na ciebie.

nie dopisałaś gdzie pracujesz, a bardzo mnie to interesuje

Gość mama-deutchland
czemu tak najeżdzacie na autorke kobieta żądała pytanie a już z niej zrobilscie jakiegoś oznaczonego lenia ... przecież możecie poradzić jakieś zabiegi kosmetyczne dla ciężarnych ciekawe książki do przeczytania godny film polecenia ...autorko nie przejmuj się. nie warto ... też czasami nie wiem co robić też jestem w ciąży. tylko ja już mam dwójkę dzieci i zazwyczaj dzień jest zaplanowany jeśli jednak zdaza się taki bez celu nadrabiam braki czasu czytając gotują testujący nowe przepisy w kuchni .