Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .nawet nie przeprosił.

Chory rasistowski tekst mojego faceta w moja stronę

Polecane posty

Gość .nawet nie przeprosił.

Rzuciłam chuja w cholere, za to co powiedział.. wylali go z pracy bo kradł, oczywiście wrócił do domu i odreagowywal na mnie nazwał mnie brudną rumunką i że brzydzi się niby takimi brudasami i w ogóle wrzucal mi od brudasow ile wlezie nikt nie wybierał z jaka karnacja się urodzi, nikt nie ma prawa przeciez oceniać człowieka po karnacji? owszem jestem b.ciemna.. Kruczo czarne włosy, oczy, na szczęście blada jestem, rzeczywiście wyglądam jak przybysz z południa ;) ale nienawidzę rasistow :O gdybym była bezduszna naslalabym na tego złodzieja, znajomych dresow, albo chociaż wytoczyła proces za te słowa nie wiem jak go ukarać nie raczył sukinsyn nawet przeprosić ..

Gość policjanttt....
z kim ty sie zwiazałas kobieto

Gość alle warten auf das Licht
związałaś się ze złodziejem i masz znajomych dresów :o skoro obracasz się w takim środowisku to jesteście siebie warci 🖐️

Gość hiszpaneczkkka
Jego nie bronie to rzeczywiście debil i złodziej - kiedyś taki nie był a co do znajomych dresow, każdy ma swój styl, jeden nawet studiuje medycyne (powaga) także jest ok. Nazwam ich dresami ale to nie są typowe kibole po wyrokach..

Gość brak mi słów....... na to
rzucic i wyrzucic z wlasnego zycia, zycie go ukara