Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oligjjkbvjogjjd

pomocy :(:(:(:(::(:(:

Polecane posty

Gość oligjjkbvjogjjd

od wczoraj mieszkam ze swoim chlopakiem mieszkamy sami mieszkanie jeszcze nie urzadzone i troszke puste ale ja sie tak strasznie w nim czuje ::(:(:( jestem w ciazy z chlopakiem i nie wiem jak to bd nie potrafie mieszkac bez swojej rodziny :( rodzice mowia ze zawsze moge wrocic , ale co zrobic by w nowym mieszkaniu bylo mi dobrze ja tam wariujne puste zimne plus tylko w tym ze nowoczesne .....jak mam wrocic do domu skoro jestem z nim w ciazy a on nie moze mieszkac u moich rodzicow :(:( jak mam mu to powiedziec ??? i do tego on calymi dniami pracuje i ja dzis rano polecialam do babci zeby tam nie siedziec ......

Gość nieeee
ale masz problem,oddaj mnie to mieszkanie,przydałoby mi się bardzo;)

Gość werwrertgreyetrw
Ty jakas gówniara jestes? ile ty masz lat. ten koles bedzie mega nieszczesliwy przy Tobie.

Gość erfefre
jesteś w ciąży ale sama jesteś jak dziecko,dziewczyno jakie masz problemy...

Gość bcbgvbgcb
wiesz doskonale że sama jesteś dzieckiem. ja ciebie rozumiem, bo ja jestem taka sama, z tym że ja mieszkam od rodziców prawie 300 km i bardzo za domem tęsknie i za swoim rodzinnym miastem też. a Ty mieszkasz w innym miescie czy tylko mieszkanie zmienialas? bo jak mieszkanie to powiem tylko tyle - zazrdroszcze ci