Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Editka :)

Jakie zwierzątko sobie kupić? Byłam na giełdzie zoologicznej i podobały mi się

Polecane posty

Nie mógłby się zająć, niestety, rodzice mieszkają w innym mieście, a nikomu innemu nie chcę dawać kluczy do mieszkania :)

Co nie zmienia faktu, że tydzień to za długo, stanowczo za długo, żeby zwierzę zostało same...no chyba że ślimaka kupisz, to może da radę...ale nie królik. Przez tydzień może stać się wszystko.

chomik może i tak.....ale co tu robić z takim chomikiem? przyglądać się tylko jak zasuwa na tym swoim kołowrotku? :O Tylko bez urazy bo ja tam wszystkie zwierzaki lubię.....ale taki chomik wg mnie został sztucznie przystosowany do życia wśród ludzi i on sie po prostu męczy :O

Gość Adrzejo :) DHe
Znowu ten bezmózg Noxelia, ale ona ma mniemanie o sobie, hehe, nikt nie chciałby wyglądać jak ona, bo ona jest brzydkim puplpetem i pasztetem ;)

Nie, suką jest twoja stara, która wychowała taką srakę jak ty, Noxelia, :)

Aggie:) to po co go wymieniłaś na swojej liście? :) Bo chomik to trochę jak kot, mały wielki indywidualista :P ale i kochany jest :)

Gość Marietta :((
Noxelia, ty na swoim blogu opisywałaś jak skatowałaś psa kijem do bejsbola, a teraz udajesz obrończynię zwierząt

Ja nie robiłam żadnej listy :) A poza tym dla mnie zwierzęta domowe to tylko po pierwsze pies po drugie kot :D

Marietta :(( ale bzdury tępy śmieciu, za to życzę ci raka i żby wszystkie bachory z twojej rodziny zdechły, żegnam NIENAWIDZĘ KŁAMSTW I MANIPULACJI

Gość vgb gbghnbhn
hahahahah :D matko i już popierdolenie fanatycy odzywają :O zamknijcie pyski bo nie wierzę że nikt z was nigdy nie zostawił zwierzęcia na jakiś czas, jak się królika zostawi na kilka dni samemu to NIC mu nie będzie idioci, a to ze nie chce aby zwierze śmierdziało to się nie dziwię - żadna radość mieszkać w pokoju ze zwierzęciem które wali, miałam kiedyś świnkę morską i nigdy więcej bo jechało jak nie wiem co :O

Gość Kantorr
"Ale wiesz co....zwierzęta też potrzebują naszego uczucia, troski, obecności...one mniej lub bardziej (w zależności od gatunku) wyczuwają czy są w dobrych czy w złych rękach. A Twoja postawa na razie przypomina kogoś kto ma jakąś zachciankę. Np na nowe buty, które niedługo trafią niechciane w kąt. " Co za głupoty. Niekażde po pierwsze - są zwierzęta samotnicy np. chomiki. Miałem niejednego i zostawiałem je na dość długo, nawet tydzień, i nic nigdy żadnemu nie było, nawet z tego jedzenia co mu zostawiłem jeszcze sporo zostało i wody także, chomiki, szczury itp. można spokojnie na dłużej zostawić.