Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizzzzzz.......

Podniecaja mnie filmiki z dwiema kobietami

Polecane posty

Ja nie proponuje czatów, for...lepiej mieć sprawdzoną osobę. Och ja nie jestem lesbą ;) I nie czuję się obrzydliwie z tym ;)

Sprawdzone osoby nie musza sie zgodzic na takie zabawy:) Chyba, ze jakas idzi w tym kierunkow. Trzeba wyczuc, zdecydowac sie przekonac druga osobe. A na takim czacie, np.mozna poznac osobe o takich samych fantazjach juz zdecydowana na taka przygode. Trzeba ja tylko sprawdzic i juz bedzie sprawdzona;)

ja tam nie mam nic przeciwko biseksualistą o ile ktoś na siłę nie próbuje udowodnić że jakaś orientacja jest lepsza od innych ;)

Gość Jebro
Biseksualiści są niezdecydowani i prędzej czy później dokonują wyboru. Czy ktoś to akceptuje to zależy od tolerancji człowieka.

Gość duch cafe
i już mi znowu stoi...ja piertoleee:classic_cool:

duch zazdroszcze Ci tej pełnej gotowości :D Levi ja myślę że żartujesz nie obrażaj męskich ciał !

Problem stania staje sie problemem tylko wtedy jak nie ma co z tym zrobic;) Jak wieczor, Anastlle? Kobiety sa lepsze, ladniejsze.

Twierdzisz, ze tam gdzie Ty to mu staje, tak? Masz na to jakis bezposredni wplyw?

Prolem w tym, ze nie zawsze. Mam taka znajoma, ktora byla mega podniecona w pracy i nic z tym zrobic nie mogla:)

Gość Jebro
Niech ten duch weźmie sekator i dalej chyba nie muszę mówić.

A co ona ubikacji nie miała? ;) Levi sam się zajmij ;) weź sprawy w swoje ręce :D Jebro :D lol

Dlaczego akurat tylko damskie. Wyobraz sobie ze jestes przywiazany do krzesla i jest z Toba kobieta, ktora zawiazuje Ci oczy kleka i zaczyna robic loda. Konczysz zadowolony zdejmujesz opaske i widzisz faceta z „zawartoscia na twarzy;) Bylo Ci dobrze??? Na pewno bylo dopoki nie wiedziales kto Ci robi laske;)