Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vanesanesi

KOBIETY STARACZKI 10/2012 ZAPRASZAM :))

Polecane posty

Witam , wiem wiem ,że takich tematów jest mnóstwo , jednak chciałabym założyć fajny topik dziewczyn starajacych sie o dzidzie , taki zaufany gdzie każda bedzie mogla sie wyżalic ,poradzić ... ect Ja ... 25 lat po poronieniu 3 lata temu , ponowne starania od dwoch lat , póki co bezowocne :/ Ostatnio zmieniłam lekarza , ostatni wiecznie twierdzil i wmawial mi ze "zblokowana jestem" ... ok , może i byłam , ale juz dawno odpuścilam ... ZAPRASZAM RRÓWNIEŻ PRZYSZŁE MAMUSIE ! :) :)

Witam!! ja tez staram się ale o drugie dziecko. U mnie 25 okaze sie czy bedzie kolejny miesiac staran czy moze juz nie.

Witam :) a długo sie juz starasz ?? ja teraz przepisałam sie do doktora Kostyka leczy on niepłodność , zobaczymy co powie mi na kolejnej wizycie , tymbardziej że dopiero teraz odkryłam że mamy z mężem konflikt serologiczny , a przy drugim dziecku podobno sa problemy ...

nie dlugo bo to dopiero 3 cykl. z corka tez udalo sie za 3 razem. Ja pierwsza ciąże tez poronilam ale w 5 tygodniu i wtedy udalo sie za pierwszym razem

cześć dziewczyny, mam 21 lat staram się o pierwsze dziecko na razie 6 mies jak narazie bez owocnie:( teraz zbliżają się dni płodne więc trzeba się intęsywniej starać:) życzę powodzonka