Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paejja

Nie martwcie się -z wiekiem zrozumiecie co jest w życiu ważne

Polecane posty

Gość paejja

O rany,mam 25 lat i czuje,ze dopiero osiagnelam dojrzalosc jesli chodzi o zwiazki;) Wreszcie wiem co jest wazne a na co szkoda czasu. Bo na pewno nie jest ważne zabieganie o uczucia kogoś kto was nie ceni i nie szanuje.Bo jsli od początku was nie szanuje,to nigdy nie będzie szanował.Bo taki to już typ,albo uznal was za niegodne szacunkuz jakiegos powodu. Z pewną dozą obrzydzenia patrzę wstecz jak uganiałam się za facetami,ktorzy w gruncie rzeczy nie starali sie o mnie,jak wchodzilam w zwiazki w ktorych facetom nie chcialo sie wspierac mnie,byc takimi jakimi powinni byc,bo uczucie i szacuenk naleza mi sie jak psu buda...I każdej z Was też. Nie martwcie sie,zmadrzejecie,przestaniecie zadawac na kafe pytania "Czy jak on nie dzwoni drugi tydzien to mu wciaz zalezy"?Intuicyjnie bedziecie wiedzialy,nauczone wielokrotnie przez bandę nic nie wartych kolesi albo jednego lub kilku wspaniałych facetow,ktorzy byli w waszym zyciu. Im wczesniej sie nauczycie kto jest godny waszego czasu,tym lepiej.Znam niestety takie,co zrobily sobie z dupkiem gromadkę dzieci i teraz trochę pozno... Gdyby wszystkie kobiety w koncu zmądrzały,zapewne faceci byliby bardziej wartosciowi,bo nie mogliby wybierac sobie ze stada desperatek lub kobiet glodnych milosci takich,ktore zgodzą się na kiepskie traktowanie. Ale owszem,polecam sprobowac seksu,przelotnego romansu z takim ktory was kręci,nawet jesli jest dupkiem.Na poczatku bedzie fajnie,bedziecie jak oczarowane,ale potem uswiadomicie sobie,ze on nie zaspokaja waszych emocjonalnych potrzeb i poszukacie takiego,ktory je zaspokaja.O ile bedziecie dosc mądre. A co jest najwazniejsze ?Inwestowac w pzyjaznie ,takie prawdziwe.Pozbywac sie falszywych przyjaciol.Nie tracic czasu na kiepskie znajomosci.Nie wazne jak samotnosc doskwiera.Niektorzy ludzie potrafia naprawde wyssac cala pozytywna energie.

Gość tylko odpowiem...
problem w tym że nie każdy osiąga taką dojżałość

Gość tylko odpowiem...
dojrzałość miało być :)

Gość prawiki są tutaj
A jak ktoś jest prawiczkiem?

Gość paejja
jestem kobieta wiec nie wiem o zyciu prawiczkow wiele;)

Gość prawiki są tutaj
Ale z lektury forum może się Pani dowiedzieć.

Gość przegrałemzycie
mam 31 lat i nadal nie wiem

Takie prawdy objawione, jaki opisała autorka, zna bardzo, bardzo wiele kobiet... Problemem w życiu nie jest by posiadać opisaną wiedzę, bo większość tych wniosków, bo banały i truizmy... Problemem jest to, by umieć tę wiedzę wprowadzić w życie - a to udaje się niewielu osobom... I w wieku 25 lat, czyli z mojego punktu widzenia, będąc siksą, na pewno nie możesz stwierdzić, czy ta sztuka Ci się uda.

Gość mi mala ta sama
25 lat i dojrzalosc? :) usmiech pomijam juz to, ze czlowiek rozwija sie i dojrzewa cale zycie.

Gość mi mala ta sama
czesc komiczne:) to ty? co za zbieg okolicznosci;)

Gość mi mala ta sama
'A co jest najwazniejsze ?Inwestowac w pzyjaznie ,takie prawdziwe' No widzisz, a ja uwazam ze najwazniejsze to inwestowac w SIEBIE. Wtedy wszystko inne przyjdzie:)

ja to wszystko wiedziałam już w wieku nastoletnim. z lekka opóźniona emocjonalnie jesteś autorko :classic_cool:

Gość paejja
inwestowanie w siebie to oczywistosc ktorej wolalam nie wypisywac:]

Gość mi mala ta sama
nie powiedzialabym, ze to oczywistosc. wiekszosc ludzi nie ma pojecia o prawdziwym inwestowaniu w siebie i rozwoju osobistym;)

Gość zuzzcaxxa
no i co z tego jak i tak wszystkie najpiękniejsze, najbardziej rozrywkowe i dostarczające największych wrażeń osoby[obojga płci], to dupki..

Gość mi mala ta sama
a po co? :)

Gość mi mala ta sama
natura zrobila to za mnie;) polac jej!

żab-x, nie szpanuj, nie ma się czym popisywać. autorka bardzo mądre rzeczy napisała. niektóre kobiety mają po 40 lat i nadal to do nich nie dociera. bardzo dobrze, że ktoś o tym pisze. trzeba się szanować i nie poświęcać czasu nic niewartym dupkom. gdyby wszystkie kobiety zastosowały się do tych zasad, świat byłby o wiele lepszy. :)

Hej Mi mała ;) Ja tu wpadłem na chwilę, przypadkowo... Rozśmieszają mnie ludzie twierdzący, że autorka napisała tu mądre rzeczy :D Świadczy to tylko o dojrzałości pisujących tu kobiet...

Gość paejja
a gdzie nie mam racji?

Jeśli założę temat pisząc, że należy szanować rodziców, być dobrym i nie krzywdzić innych to gdzie napiszę nieprawdę? Zanim odpowiesz na moje pytanie, sprawdź znaczenie słów - banał, truizm, komunał itp. To co napisałaś, to rzeczy odkrywcze dla każdej... 14 latki i jeśli ktoś uznaje je za mądre, ro oznacza tylko to, że zatrzymał się emocjonalnie w tymże wieku.

Gość paejja
uwazam,ze nalezy to powtarzac,bo nie kazdy o tym pamieta..i nie kazdy wie

Wiedza nie ma tutaj zbyt wielkiego znaczenia... Ludzie wiedzą wiele rzeczy, ale wiedzieć, a doświadczyć to 2 różne sprawy... A biorąc pod uwagę, że wielu osób nawet ich osobiste doświadczenia nie uczą niczego i brną w te same błędy, to wiedza o tych dość oczywistych prawdach, jest zupełnie zbędna.

Gość paejja
komiczne-twoj ostatni komentarz nie mial wiekszego sensu:) to moze nie robmy kursow BHP,bo przeciez to zbedne;)

Gość paejja
hmm sorry,moj otstani koment tez byl bez sensu..wypilam sobie lampke wina i po miesiacach abstynencji jakos poszlo mi do glowy:)

Gość jdjasbbzdnasbdjk
oczywiście odezwali się tutaj wszyscy mądrzy, dojrzali, wszystkowiedzący i zawsze najlepiej postepujący ludzie. autorka dobrze napisała,wiec po co sie czepiacie.internet cechuje wolnosc słowa,każy ma prawo wyrazac sowje opinie i obiekcje lepiej podsumowujcie posty typu :czemu on mnie ola,skończył sie mój zwiazek a co do samego tekstu to w kazdym razie prawda,ale posiadac wiedze i wdrożyć słowo w czyn tto nie taka prosta sprawa autorko.kazdy jest inny,kazdy inaczej czuje.niekiedy bardzo ciezko zapomniec lub olac faceta jak sie go kocha,a okazał sie świnią.

ja tam wdrożyłam to w życie i żaden dupek nie będzie mną pomiatał. co ciekawe, kopię ich w tyłek, a później sami do mnie przyłażą. może dlatego, że jako jedyna nie dałam się zeszmacić i powiedziałam stop.