Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzebna barabara

Co Was najbardziej obrzydza u facetow?

Polecane posty

Gość bezzebna barabara

oto moja lista: 1. Nieswiezy oddech 2. Gleba za pazurami 3. Popsute zeby 4. Dlubanie w nosie i zjadanie koz 5. Odor z penisa i smietana pod napletkiem 6. Pierdzenie i bekanie w towarzystwie 7. Zwisajace brzuszyska zakrywajace fujare 8. Przetluszone wlosy z lupiezem jako bonus 9. Drapanie sie po jajach i trzymanie reki w spodniach 10. Tradzik taki ze syfy na facjacie zaraz eksploduje, takie biale wulkany feeee A teraz czekam na wasze opinie panie ;) i panwowie w przypadku homosiow

Gość rwewerujy
to ty sie chyba z jakimis swiniaki spotykasz a nie facetami... choc co do punktu 10 to niestety nawet najwiekszy elekgant czasem chodzi z pryszczem na wierzchu

jestem facetem, ale mimo to powiem, co -moim zdaniem- obrzydza u facetów większość kobiet: brak kasy.... Niestety...

Gość bezzebna barabara
nie., nei spotykam sie ze swiniami, to samoje ogolne obserwacje poczynione podczas spotkan towarzystkich, w pracy lub podczas podrozy do pracy metrem lub autobusem, moj chlop jest na poziomie bo z wieprzem bym nie wytrzymala....

Gość Janusz Jaruzelski
pissdy pod oczami

Gość rwewerujy
czy oni sie w lustrze nie widzą, ze mają syfa na wierzchu?

bezzebna: odór z penisa, drapanie się po jajach, pierdzenie w towarzystwie... Boże... w jakim ty się środowisku obracasz?

Gość 56767887
punkt 5 to twoja obserwacja podczas spotkan towarzyskich, to ty obcym chlopom zagladasz w majty? :O

Gość mała czarna 2012...
Wielu Polaków też często nie zwraca uwagi na buty,które noszą brudne.

Gość bezzebna barabara
ale wy durne jestecie ... nie gadacie nigdy w babskim towarzystwie o waszych facetach???? ja wlasnie zebralam takie perelki i wpisalam na liste, oczywiscie, ze nie zagladam obcym chlopm w majty, ale niektore moje znajome opowiadaly ze poszly do lozka z facetem a tu taka niespodzianka...ja raz tez mialam taka przyjemnosc, bylam w zwiazku z gosciem 3 miesiace i nadeszla ta chwila ze postanowilismy to zrobic, romantyczny nastroj, domek nad morzem, zachod slonca, koles sie rozbiera a tu penis umazany w jakiejs mazi i zapaszek jak zdechly szczur.....

Gość weisz co..........
to te twoje znajome to zwykle dziwy i to one powinny sie wstydzic a nie cie faceci

Gość weisz co..........
to te twoje znajome to zwykle dziwy i to one powinny sie wstydzic a nie ci* faceci... a ty sama nie lepsza, po 3 miesiącach nogi rozklada, spojrz najpierw na siebie ladacznico a potem oceniaj facetow

Gość ku,kokoko
jądra są obrzydliwe

Gość ggfgffggf
ta wylicznka to chyba na podstawie obserwacji w dlugich zwiazkach bo nie uwierze ze na jednej z pierwszych randek takie atrakcje byly a jesli tak to same jestecie flejtuchami skoro sie z takimi spotykacie swoj do swgo ciagnie:D

Gość mango i papaja
Ja przynajmniej 5 z tych podpunktow moge dopasowac do mojego bylego, sama sie dziwie, ze z nim wytrzymalam pol roku> Na poczatku byl ok, w miare dbal o siebie a potem? szkoda slow....do tego moge dolozyc jego siorbanie przy jedzeniu ciamcianie! Kuzwa wstyd bylo gdzies z nim wyjsc bo malaskal jak swinia w korycie!

Gość wqbqwjdkwdwqd
1. brak higieny w każdej postaci np nieumyte zeby , nieswieże skarpetki , brudne paznokcie itd 2. Nienawidze jak facet ma brzydko obgryzione paznokcie,albo nierówno obciete poprostu tego nie znosze ! 3. chude i mało owłosione ciało lub za bardzo owłosione i za grube 4. zółte i krzywe zęby 5. brzydka twarz 6. małe stopy i dłonie Generalnie nie wymagam jakiegoś przystojniaka ,ale pewne cechy facet musi mieć i już :)

Gość ggfgffggf
"niewydepilowany odbyt" lizalas mu rowa ze ci to przeszkadzalo?:D

Gość tralalalalallll
"Generalnie nie wymagam jakiegoś przystojniaka ,ale pewne cechy facet musi mieć i już" te "pewne cechy" to minimum 80% wygladu brada pita czyli zaupelnie tak samo jak my tez wymagamy tylko "pewnych cech" :D

Gość mango i papaja
no sorry ale to co ktos wymienil powyzej to jest podstawa, brak higieny czy obgryzione oblesne pazury to chyba tylko jakas desperatka zaakceptuje, zolte zeby lub brudne zeby lub zepsute zeby???? jakies chetne? moze jedynie male stopy i dlonie to juz lekka przesada bo jakie to ma zanczenie

Gość GretaBarbo
wszystko to co wymieniła autorka plus mały fiut; poniżej 14 cm (prawdziwych, nie mierzonych od odbytu :) ) nadają się do utylizacji 🖐️

Gość taka proza wystarczy
w autobusie popatrzeć.Tłuste włoski, zaczeska, i do tego łupież na kołnierzyku.Brak zębów , nawet u 20 parolatków.Szara byle jakie ubranie, dla fasonu spryskane dezodorantem ( bo miesiąc nie prane) , brudne buty.A drapani się po jajach w towarzystwie, albo ich poprawianie to częsty widok.Oni chyba robią to automatycznie.

Gość etammmm
jakby ci sie cycki zamienily stronami to tez bys je poprawiala nawet w towarzystwie:P

Gość grafitowy zachód księżyca
jakby ci sie cycki zamienily stronami to tez bys je poprawiala nawet w towarzystwie - tekst roku :D

Gość veradrake
zgadzam sie z kazdym z tych punktow hahaha to drapanie po jajach to jakas plaga! czesto widze kolesie na przystanku w kreszowych dresach chorcuja sie po jajcunach, az do pozygu, tlusty wlos i braki w klawiaturze to tez norma , a do tego smrod z paszczy, wczoraj taki mlody dryblas mi sprzedawal gazete w kiosku i zional mi takim oddechem, ze nawet z odleglosci 30 paru centymetrow czulam smrod zgnilizny, moj sasiad mlody gnojek lat 15 z higiena tez na bakier, do tego zawsze nosi spodnie zwisajace na dupie i mu caly owlosiony rowek wystaje

Gość niewinna marcysia
mnie obrzydza maly cienki penis, ktory ginie w odchlaniach mojej myszki....lubie wielkie grube maczugi mmm macie chlopcy takie?

Gość karina-98
!. Obesrane gacie (moj byly takie mial z draska) 2. Chodzenie w tych samych skarpetach przez pare dni 3. Drapanie sie po jajach $. Dlubanie w zebach zym sie da i ocieranie koz o kanape

Gość superfitflow
ale faceci sa oblesni, jak czytam ten temat to mi ochota przechodzi, zeby kogos nawet poznac

Gość dyskusjaaaogolnaaaa
niestety to co tutaj piszecie to cała prawda. Niech mi nikt nie mówi że kobiety które się spotykają z takimi facetami to flejtuchy bo one po prostu wybierają mniejsze zło. Mójfacet też ma pare defektów i myślałam nawet nad zostawieniem go ale po wnikliwych obserwacjach doszłam do wniosku że lepszego cieżko znaleźć. Np. mąż mojej przyjaciółki, właściciel firmy budowlanej - nieźle kasiasty, dom odwalony na cacy, sam też ubiera się ładnie, niezła fura no generalnie niczego mu nie brakuje poza ---- ładnym uśmiechem, zębiska ma żółte jak nie wiem, równiez widziałam go kiedyś drapiącego się po jajkach. Wystarczy popatrzeć w autobusie, normalnie chlew. Jak zaglądam ludziom do aut (wiadomo autobus jest wyższy od samochodu) to również często widze miętoszenie worów, dłubanie w nosie i ocieranie tego o spodnie. Najgrosze jest to że na początku znajomości to wszyscy tacy czyści chodza itp a potem dopiero wychodzi szydło z wora.