Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna4

Testy ciążowe

Polecane posty

Gość Justyna4

Witajcie! :) Mam pewien problem i mam nadzieję, że będziecie w stanie troszkę pomóc. Otóż od kilku dni spóźnia mi się okres, który zawsze mam regularny. W tym miesiącu nie uprawiałam z chłopakiem seksu, ale dochodziło między nami do kilku innych aktów, przy których on miał wytrysk. Zawsze jednak byliśmy bardzo ostrożni i rozbieraliśmy się na zmianę - kiedy on był nago, ja byłam ubrana i odwrotnie, dodatkowo dokładnie myślimy ręce przed i po zabawie. Dlatego początkowo zdecydowanie się nie martwiłam, ale okresu nie ma już od 5 dni i zaczynam się zastanawiać czy jakimś cudem do czegoś nie doszło. Zrobiłam test ciążowy i niemal natychmiast wyszedł negatywny. Od razu się uspokoiłam, ale koleżanka powiedziała mi, że testy nie są pewne i działają od któregoś tygodnia ewentualnej ciąży. Czy to prawda? Z drugiej strony wiem, że okres niejednokrotnie może się spóźniać nawet do miesiąca. Dodatkowo mam wszystkie objawy sugerujące zbliżający się okres (pobolewanie brzucha, ból piersi itp), ale występują już od jakiegoś tygodnia, a okresu jak nie było, tak nie ma. Pozdrawiam!

Gość Na pewno nie jesteś w ciąży
test wyszedł prawidłowo.Tutaj nie ma mowy o zapłodnieniu.Możesz być spokojna.Uspokój się nie krąż ciągle o ciąży a okres się na pewno pojawi.

Gość Justyna4
Dziękuję! :) Takiej odpowiedzi na moje zszarpane już nerwy zdecydowanie potrzebowałam :)

Gość Na pewno nie jesteś w ciąży
Proszę :)