Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca odpowiedzi na pytani

czy ktoś z Was ma tatuaż 'motyl' wielkości ok 5x5cm?

Polecane posty

hej :P chciałabym sobie zrobić tatuaż, którego cześcią 'składową' bedzie motyl (coś na kształt motyle) własnie o takich wymiarach tatuaż zaplanowałąm w kolożee- cieniowany trochę z efektem 3d (mam swój własny pomysł)- czy ktoś może mi nakreślić w przybliżeniu w jakich granicach waha się cena takiego tatuażu? i może przy okazji napis- wysokość liter do 1cm (najlepiej nieco niższe), jeśli chodzi o liczbę liter to ok 17 będę wdzięczna za zarysowanie sytuacji ;)

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzyxyzxyz
Moze zapytaj po prostu w studio tatuazu? Choc bez wiekszej ilosci szczegolow pewnie i tak nie beda w stanie odpowiedziec.

no taki mam zamiar- tam juz pojde z gotowm wzorem do wyceny, jednak przed taką wizyta chciałabym się zorientowac ile taka impreza może mnie wynieść w przybliżeniu ;-)

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzyxyzxyz
Poniewaz napisalas, ze motyl bedzie czescia skladowa, sugeruje to, ze calosc bedzie bardziej zlozona, dlatego nie bardzo mozna oszacowac cene, a w ktorym miescie bedziesz robic?

Gość krupek860401
hej ja mam tatuaż z motylami na nodze od kostki aż do palców. Płaciłam za niego 300 zł. Tatuaż jest wypełniony i kolorowy. Bolało jak ... ale było warto :)

Gość Chmurka Niebieska Na Niebie
Po pierwsze: Zainwestuj w słownik :O Po drugie: Nie rób sobie tatuażu, okropnie to wygląda; szpeci kobiece ciało. Będziesz żałować, jak większość osób.