Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek1995q

Mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość kotek1995q

Hej :) Wiem, że już pewnie nie raz był taki temat zakładany... Czy mogę być w ciąży? Kochałam się z chłopakiem, bez zabezpieczenia. Od ostatniego okresu mineło już 45 dni a ja dalej go nie mam. Bolą mnie piersi i sutki. Ale zazwyczaj miałam tak przed miesiączką. No i co do śluzu to mam bardzo gęsty, ale dzisiaj zauwazylam ze już jest mniej gęsty i robi się rozciągliwy. Jajniki mnie bolą. wiem, że powinnam iść kupić test ale najpierw chciałam się Was poradzić, a to kupie jutro :) Dziękuje za odpowiedzi :)

Gość kotek1995q
a i jakoś 2 tygodnie po okresie miałam taką bladoróżową wydzielinę z pochwy...

Gość Perw mobilna
Ciąża w tym wypadku jest wykluczona.

Gość kotek1995q
Jesteś tego pewna? Bo za bardzo nie chce mieć teraz dziecka...

Gość Highi
Moim zdaniem powinnas iść po test bo to nigdy nic mi wiadomo:) a nie będziesz się śtresowac

Gość kotek1995q
właśnie nie są regularne... zazwyczaj mialam tak co 35 dni od ostatniego dnia okresu

I najważniejsze pytanie - skoro nie chcesz zajść w ciążę to dlaczego uprawiasz seks bez zabezpieczenia? Nie wiesz, że właśnie w ten sposób zachodzi się w ciążę?

Gość hammyyy
moim zdaniem jest to mozliwe. udaj sie jak najszybciej po test. a moge wiedziec ile masz lat?

Gość kotek1995q
no niestety tyle;p ale musze zaznaczyć że chłopak nie doszedł we mnie :) na szczęście

Gość bialamasajka
Rozciągliwy śluz świadczy o dniach płodnych...prowadzisz samoobserwację? może miałaś jakieś chwilowe zaburzenie hormonalne. Określaj sobie fazy cyklu, mierz temperaturę i naucz się badać śluz. Możesz tez skorzystać z testera na ślinę - są skuteczne, próbowałam

witam. mam 24 lata. ostatni raz współżyłam w czerwcu. od tego czasu miałam 3 razy miesiączkę (lipiec, sierpień, wrzesień). teraz okres spóźnia mi się 10 dni. dodam, że robiłam w lipcu test ciążowy, który wyszedł negatywnie. czy to możliwe że jestem w ciąży? bardzo proszę o opinie