Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KICHALSKA

Aż Ty, Tylko TY

Polecane posty

Gość KICHALSKA

Pamiętam Twój zapach. Mogłabym marzyć godzinami o zapachu Twoich ust i dłoni, Twoich włosów, o tym jak pachniesz rankiem, a jak wieczorem, jak pachniesz po miłości, a jak wtedy, kiedy czekasz na miłość. Mogłabym godzinami opisywać Twój dotyk, szorstki i przyjacielski, ciekawy, niedbały, czuły. Dotyk oczekiwany godzinami, zmieniający czas i przestrzeń. A smak? Mogłabym smak Twoich łez rozłożyć na maleńkie cząsteczki, a i tak kązda z nich zapełniłaby mój wszechświat. A Twoje dłonie? Dłonie o delikatnych palcach, dłonie znużone, dłonie kochające, dłonie podające jedzenie, dłonie czułości nie do zastąpienia, dłonie delikatne jak wnętrze ucha, dłonie skupione, dłonie przygarniające, obejmujące, dłonie podnoszące głowę. I oczy. Czasem śmiejesz się do mnie, szczególnie wtedy, kiedy nie mogę nasycić się Twoją bliskością

Gość KICHALSKA
Kiedy zaczynasz kimś oddychać, skąd wiesz gdzie kończy się Twoje jestestwo? Oddycham Tobą bardziej niż można sobie wyobrazić. Ty mrużysz oczy sprzedajesz mi ten swój uśmiech już nie wiem sama kim dla ciebie jestem

Gość KICHALSKA
„Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać.

Gość KICHALSKA
Zbyt mało było między nami pocałunków i dotknięć dłoni przez ostatnie miesiące autentycznych, szczerych nie wymuszonych Coraz mniej czułych słów, których nigdy za dużo Kochanie byłam przy Tobie i co? Czasami mówiłeś do mnie, a naprawdę byłeś daleko stąd Tak wygodniej Teraz już nawet nie wiesz, ze upijam się dla Ciebie, tylko po to by łatać swoją samotność Rzucałeś przelotne spojrzenie na skarby które Ci dawałam. Prawda że nie ma ich wiele, ale dzielę się wszystkim co mam. Jeżeli sam nie zechcesz, nie zdołam nic ocalić. Wszystko umrze i zagaśnie wypali się powoli. Teraz już nie wiem co myśleć, kiedy Twoje oczy tak błyszczą, zycia pełne jak nigdy długo tak nie błyszczały na mój widok Gubię się w tym wszystkim. Mam wrzenie, ze zyję w trójkoncie nie dosłownie, w emocjonalnym ja, Ty i ona zostanie chyba na zawsze w mojej głowie to co mi powiedziałeś, za bardzo boli, nie radzę sobie z tym, nie potrafię się cieszyć wspólnymi chwilami, zamykam oczy i mam wrzenie, ze to ją całujesz, nie mnie. Mówisz, ze nie myślisz juz o niej, ze to było jednorazowe, tylko po tylu latach w takim momencie, w takiech chwili ją wspomnieć poczułam się tak jakbym nie była tu wogóle potrzebna. Jakbym była poczekalnią. Gdzie mozna poczekać na pociąg który odjechał bo moze jeszcze powrócić. Juz raz tak było w moim zyciu. Te same zapewnienia, a za plecami kłamstwa, ciągłe kręcenie, a ja naiwnie wierzyłam, i zostałam sama. Teraz mam wrazenie tej samej sytuacji Powiedziałeś to wszystko pod wpływem alkoholu, raz to potem kolejny raz, i znowu zawsze ona ludzie pod wpływem, mają mniej hamulców, są bardziej wylewni i mówią więcej niz chcieli by powiedzieć. Nie wiem czy będę w stanie tak z tym zyć.Nie wiem czy znowu to przetrwam.

Gość KICHALSKA
czasem jednym słowem potrafisz sprawić, że świat znowu jest piękny, a innm razem potrafisz mi odebrać radość wypowiadając jedno zdanie. i cały mój dotychczasowy świat staje do góry nogami. i cierpię niemiłosiernie. wczoraj miałam wrażenie że wyrwałeś mi serce rzuciłeś o podlogę i podeptałes uczyniłes to jedym zdaniem jednak radośc jest ulotna, i trzeba łapać te chwile bo są naprawde krótkie ale mimo to, nadal się cieszę, że mam większe szanse żeby żyć błagam nie odchodź

Gość no właśnie... . . .
blablabla blbla - życie to ciężka proza i tyle w temacie