Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanykoleś26lat

Jak w Polsce można żyć ? przeciez tutaj niczego nie da sie kupić za pensje :(

Polecane posty

Gość załamanykoleś26lat

dlaczego w polsce tacy młodzi jak ja muszą klepać biedę ? :( zarabiam 4 tysiące na ręke i ledwo co stać mnie na starego grata za 20 tyś, o mieszkaniu nie wspomne mam 26 lat i mieszkam z rodzicami bo nie stać mnie na zakup mieszkania :( na paliwo żeby dojechać do pracy to wydaje chyba z 800zł na żarcie z 700zł pare innych rzeczy i ledwo wystarcza może odłoże z tysiaka i jak tu odłożyć na chate ? echh masakra :(

Gość maniana 11
to przyzwoita pensja może zacznij oszczędzać? :P

Gość załamanykoleś26lat
ciekawe jak mam oszczędzać ? prawie nic mi nie zostaje teraz odłożyłem z 3 tysiące to w auto musze wsadzić kupić opony wymienić olej no i naprawić zawieszenie :(

Gość maniana 11
auto to luksus

Gość Jak pocisnie to i 75l pojdzie
4 tysiące zł 🖐️:D:classic_cool:

Gość załamanykoleś26lat
żałosne będe mieszkał z rodzicami do 40stki :(

Gość avwt
4 tysiące ?? Ja zarabiam na ręke 1.200 co zarobie to wszystko wydam na jedzenie i opłaty, nie stac mnie na samochód ani na własne mieszkanie.

Gość załamanykoleś26lat
no w tym miesiącu dostane 4300 na konto i 800 na paliwo na dojazdy do pracy mam diesla pali 7 litrów średnio tylko daleko mam i w miesiącu robie ok 2000 tyś km :(

Gość a ja mam pytanie . ..
to chyba prowo ;/ czlowieku ty chyba oszczedzac nie potrafisz skoro 4 tys to dla ciebie nic ;/ ja i masa moich znajomych zarabiamy 1,5-2 tys zl i czasem uda sie cos zaoszczedzic ... ehhh ...

Gość załamanykoleś26lat
w dodatku w tamtym miesiącu jakiś debił mi przerysował auto musiałem pomalować 3 elementy za 1300zł, a teraz ta naprawa zawiesdzenie no i opony zimowe :( ja nie wiem jak można zarabiać 1200 przeciez to nie starczy na jedzenie :(

Gość załamanykoleś26lat
kolego ty chyba ściemniasz bo 1500 to jest minimalna krajowa a ty piszesz ze zarabiasz 1200 ?

Gość fgfdgd
to musi byc provo bo tyle to mozna zarabiac tygodniowo a nie w miesiac wspolczuje ci gosciu:O

Gość załamanykoleś26lat
z moich znajomych to ja zarabiam najmniej :( czuje sie jak śmieć kumpel zarabia 12 tyś na miesiąc i paru innych około 6-8, a nawet studiów nie mają, a ja mam licencjat i taka nędza :(

Gość Przemysłaf 21
Uczyć się języka i za granice tępe pały jak w Polsce Wam nie pasuje :-O autorze nie pasują Ci zarobki to załóż biznes i zarabiaj więcej . I pracownikom płać tak żeby nie narzekali :classic_cool: niektórzy to tylko narzekać potrafią :-O a własnym mózgiem ruszyć nie potrafią :-O

Gość mngfyku
autorze co ty wiesz o zyciu :/ ja o 4lata starsza od ciebie , ale nie mam takiego przywileju by mieszkac z rodzicami , a dlaczego ? bo juz ich nie mam !!!!!!!!!!!!!!!! mieszkanie jest bardzo drogie , musialam teraz ja je przejac , ale wlasnowsiowe nie jest, wiec same oplaty czynszowe do 1000 mnie wynosza w malej miejscowosci gdzie normalna wyplata to 1500 ale brutto, czyli 1100 na reke !! nawet liczyc nie potrafisz , ktos tam 1200 pisal ze ma, wiec ok 1600 brutto, a ty nigdy brutto nie dostaniesz tylko netto ! jak ja bym 4 tys miala, to i to moje lokatorskie 64 m2 bym utzrymala i jeszcze pokoj wynajela w duzym miescie i wrocila tam do pracy i jeszcze bym odklada sporo a sporo !!!!!!!!!!!!

Gość JESTEŚ CIENKI BOLEK!
Skoro nie potrafisz odłozyć z 4000 zł. Przecież to wysoka pensja.Może masz wybujałą fantazję,bo w żaden sposób nie uwierze ze zarabiasz taka kasę i śmiesz narzekać?!