Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowaaaaaaaaa

synowa pisze oszczerstwa w internecie

Polecane posty

Gość teściowaaaaaaaaa

nieopatrznie otworzyłam internet u swoich dzieci i dowiedziałam się jakie rzeczy synowa wypisuje do swojej koleżanki. Rodzina męża czyli mojego syna - jest niedobra, to jakieś wampiry co wysysają z nich dobrą energię itd; A nie pisze nic, że dajemy im pieniądze i nie tylko. Na mieszkanie dalismy 1/3 środków i nie musieli brać kredytu. Fakt, że dziecka nie pilnuję bo mam już troje wnucząt i co było by gdybym tak każdemu chciala przypilnować, chyba ze mnie wrak człowieka. Poza tym mam dwa domy które sama sprzątam i też chcialabym by ktoś mnie pomógł. Ciekawi mnie co myślą o tym inni.

Gość maniana 11
wskocz do studni nie masz wyjścia

Gość lukuczka
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Rozumiem Twój żal, ale pieniądze to nie wszystko. Jeśli dajesz, nie wypominaj... Przecież nikt Ci nie kazał, w pracy spotykam pełno babć, które narzekają, że muszą pilnować wnuków, nie rozumiem. Przecież żadna z nich nie musi, a skoro się zgadza to po co przy obcych ludziach się tym chwali...Na synową się nie gniewaj, ludzie piszą różne rzeczy, jak mają w życiu spokój to i tak narzekają, takie charaktery...

Gość djcfrio
synowa ma zawsze rację!

Gość teściowaaaaaaaaa
Nigdy nie wypominałam a wnuków nie bawię i może stad ta postawa

Gość kochana pani ..........
...........zapewniam panią , że z pani synową wszystko jest o-key ! Zwykły standard . Teściowa ,żeby najlepsza chwalona być nie może . To się szybko mści i sprzeciwia jak wrzut na duupie . Problem i powód do zmartwienia byłby wtedy gdyby okazało się , że jest Pani przez nią chwalona . O , to byłoby co najmniej dziwne . W horrorach dzieje się to najczęściej wtedy kiedy synowe planują morderstwo doskonałe . Jednym słowem może Pani spać spokojnie , Synowa jest normalna .

Gość lukuczka
no właśnie tu wypomniałaś...musiałaś to dodać po prostu, zamiast napisać tylko, że pisze złe rzeczy o Waszej rodzinie. Wiem, że nie pilnujesz dzieci, czytam ze zrozumieniem, to się tyczyło chwalenia się czego to ja nie zrobiłam dla dzieci. Tak to jest, im bardziej włazisz w tyłek tym bardziej są niewdzięczni...Norma.

Gość hej tesciowka
Jestes zapewne tesciowa allium? Ona często wypisuje brednie na temat swojej tesciowej :D

Gość dfio090
to podajcie sobie reke,ona do kolezanki a ty na forum sie zalisz niedaleko pada jablko od jabloni:D

Gość teściowaaaaaaaaa
koleżanka mnie zna więc nie widzę tu podobieństwa

Gość truman.
ciekawe skad kase macie zarobasy zlodziejskie

Gość teściowaaaaaaaaa
Z takim podejściem to na pewno nic nie zdobędziesz w życiu