Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watawata

jestem obrzydliwie bogata ale bardzo brzydka chce umrzeć

Polecane posty

Gość watawata

Nigdy nikt mnie nie pokocha nie będę mieć rodziny co mi z tych pieniędzy wolałabym być biedna ale ładna życie jest niesprawiedliwe

Gość watawata
Wszędzie ładne dziewczyny z chłopakami zakochane szczęśliwe zazdroszczę im i ich za to nienawidzę nigdy nie będę szczęśliwa dlaczego wszyscy nie wyglądają podobnie

Gość Młat Deep
nie ma brzydkich kobiet :)

Gość Podszyw hahahha
Masz pieniadze? Zafunduj sobie operacje tego ryja ;) inne sobie robia to ty nie?

Gość Inni mają gorzej. Ja np.
E tam. Jest jeszcze gorzej. Brzydka jestem i biedna. Nierozgarnięta.

Gość Podszyw hahahha
Powiem ci - jesli jestes mloda to nie znajdziesz kolesia na stale, bo oni patrza glownie na wyglad, ale masz szanse - byc moze ktos poleci na twoja kase. Worek na krzywy ryj i huj ;) a po operacji piekna. I bedziesz miala tych wszystkich jebanych absztyfikantow w dupie - to i tak tylko na cialo leci... ;)

Gość watawata
mi nic nie pomoże nigdy nie będe ładna mam taka twarz i ciało że nic mi nie pomoże nienawidze pieknych kobiet-jak tak może być że sa tak obrzydliwie ładni i brzydcy

Gość watawata
przynajmniej kasy mogą mi zazdrościć:)

Gość Podszyw hahahha
Szczescie ;) od tego to zalezy. Zrob sobie kilka operacji plastycznych, wiele osob tak robi. Z jednej strony masz racje, bylabys taka sama osoba.

Gość powiedzial co wiedzial
Pewnie Grycanka, tylko nie wiadomo ktora...

Gość Inni mają gorzej. Ja np.
hahhaahhhaha Grycanka. Blondyna co tańczy.

Gość Jak piszesz, ze jestes bogata
Taaa... A kultury ci nie brakuje?

Gość przynajmniejmozesz sierealizow
pieniądze dadzą Tobie szanse i możliwości, których inni są pozbawieni... w pewnym sensie masz szczęście, bo kobieta "piękna" nigdy nie wie czy facet kocha ją za to jaka jest (okładka), nie wie także tego czy przypadkiem nie zostanie sama gdy jej uroda przeminie... zresztą co to za satysfakcja mieć do zaoferowania tylko swoje ciało i traktować je jako kartę przetargową? skoro nie jesteś ładna to istnieje większe prawdopodobieństwo, że facet pokocha Twoje wnętrze i stworzycie głęboka relację opartą na solidnych fundamentach... tak czy inaczej kasa zapewnia Tobie wolność, możliwość samorealizacji siebie, a to naprawdę wiele... ludzie dziś są podli i zakłamani, trudno trafić na kogoś wartościowego, nawet tym, którzy nie wstydzą się tego jak wyglądają... wolał bym być brzydki i bogaty niż piękny i ubogi, czy też głupi... chciałbym być także mądry, ale niestety... nie mam nic, ani uroku, ani kasy, ani inteligencji, która zapewniła by mi szanse przetrwania

Gość no właśnie... . . .
idz do hirurga to cie tak potnie aż będziesz piękna :classic_cool: ps marna prowo

Jestem Ciekaw Ile masz lat. To ze jestes brzydka wedlug siebie nie znaczy ze jak natrafisz na tego faceta to moze to przestac odgrywac role:) Pozdrawiam cie serdecznie:)