Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna_2012

Speak Up

Polecane posty

Gość wierna_2012

Słuchajcie, tydzien temu chcialam sie zapisac na zajęcia, zrobilam test językowy, rozmawiam z konsultantem, mówi mi o kredycie i ratach, a jak pytam go, to ile w takim razie będzie kosztowała całość, on odpowiada: TO ZALEŻY. No przepraszam bardzo, rozumiem że kurs się ustala indywidualnie, ale to chyba lekkie przegięcie, że koleś nie jest w stanie się określić ile wywalę na to pieniędzy... Gdy powiedziałam mu że to wszystko jest trochę skomplikowane, powiedział: No jak to? Przecież to jest wszystko takie proste! PORAŻKA :/

Gość wierna_2012
Chodził ktoś z Was do tej szkoły? Ile miesięcznie płaciliście?

Gość domiKAKA
w speakup masz tak, ze ustalasz indywidualnie cene kursu, musisz zadzwonic i sie dowiedziec jakie zajeci ci propoznuja. zreszzta formularz kontaktowy jest tez na stronie u nich.. moze zalapiesz sie jeszcze na promocje jakies, były na poczatku roku akademickiego

Gość cmiwows,do
kaze ci wziac kredyt? idz do innej szkoly, takiego namolnego gowna jak to to w zyciu nie widzialam, kiedys wypelnilam sobie jakis test na ich stronie i dawno o tym zapomnialam, po jakims czasie dzien w dzien emaile z ich reklamami, wydzwaniali na komorke do mnie, nawet moja mama dostawala od nich maile i ciagle jakies oferty (skad mieli jej adres?), ale ta namolna baba..jakis koszmar, nie rozumiala co znaczy nie

Gość Vera78
nikt tam nie każe brać kredytu, można normalnie płacić.... kredyt jest ułatwieniem jak nie masz kasy. ja skończylam u nich kurs, jestem zadowolona

Gość domiKAKA
przecież można płacić gotówką normalnie, a kursy to kusy, nie mylmy ich z marketingiem szkoły.

Gość lilkkaaa
A czy można sobie indywidualnie ustalić plan zajęć? Czy są określone godziny to których trzeba się dopasować? Mam ochotę zapisać sie do tej szkoły . Komentarze są różne ale np. tu: http://czops.pl/speak-up przeważają pozytywne

Gość domiKAKA
Można, niektóre zajęcia z mniejszym, inne z większym wyprzedzeniem, na niektóre w ogóle przychodzi jak chcesz. Tych zajęć są różne rodzaje i najlepeij opowiedzą Ci tyo wszystkoi w biurze. Komenatrze są różne, ale wszedzie jak widzisz są i zwolennicy i przeciwnicy

Gość miczko
Ja tam sobie przez neta zaznaczam zawsze wieczorem na które zajęcia chcę przyjść i tak chodzę. Nigdy nie mam problemu ze znalezieniem dobrego terminu dla siebie.

Gość polecz-ka
może rzeczywiście muszą popracować nad polityką marketingową czy jakkolwiek to nazwać, w każdym razie sposobem działania konsultantów z tego co czytam, chociaż mnie osobiście to nie spotkało bo poszłam z polecenia koleżanki i od razu się zapisałam, ale mnie nauczyli języka, a przecież o to chodzi w szkole językowej ^^ więc myślę że gadanie o konsultantach nie ma nic do rzeczy jeśli chce się zapisać do szkoły

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
to musi byc kiepska szkola skoro tak nachalnie ja reklamuja na forach oplaceni klakierzy. poczytaj o wciskaniu umow kredytowych przez te szkole

Gość maja94
wciskaniu??????????????? lol :D bo ludzie biedne ślepe głupie bezrozumne podpisuja wszystko co im sie pod nos podstawi i zly klamliwy zlodziejski speak up ich zmusza do podpisywania i brania kredytu tak? prosze cie, zal nikt nikogo do niczego nie zmusza i wszyscy zyjemy w panstwie prawa z tego co sie orientuje a co za tym idzie obie strony musza sie zgodzic na warunki spisane w umowie

Gość miczko
Polacy to biedacy, to proste, tylko w nas polakach najgorsze jest, że nie czytamu umów a potem biadolimy na cały świat szukając uzasadnienia dla naszej niewiedzy i głupoty.