Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

pomoc byłego

Polecane posty

Gość makal

Witam serdecznie, Czy mój były powinien mi pomoc w takiej sytuacji? mieszkamy w jednym mieście on ma swoje mieszkanie ja wynajmuję i niestety wychodzi ze na zimę nie znajdę współlokatora więc opłaty będą kosmiczne bo 1600 zł nie stać mnie na to mieszkanie. Zapytałam byłego czy nie wynająłby mi pokoju u siebie ma 3 pokojowe mieszkanie , pokój chciałam wynająć na zimę czyli kilka miesięcy i się wyprowadzić normalnie żyć swoimi życiami odpowiedział, że niestety nie może mi pomóc z pokojem i ze na pewno ktoś się znajdzie do wynajmu. Później mówił, że dobrze mu się mieszka samemu i wolałby tego nie zmieniać kurde co sądzicie?

Gość W tym wieku...
Sądzę, ze jestes bezczelna :o a facet "ma jaja", niestety malo teraz takich.

Gość Starość nie radość!!!
:O no cóż...

dobrze zrobil;-) konioec to koniec - a nie jak bieda to do bylego;-)

Gość SamaJa2
A to on jeden ma mieszkanie w całym mieście?

Gość wzielas z MM
co ty tworzysz? tak bylo w dzisiejszym odcinku kopnieta jestes!

Gość Alica F.
Co za bydlak!!! Jak mógł cie na pastwe losu zostawic!!! Zebys pod mostem mieszkala!!! Brak slow na kogos takiego, jak darmowy sex to chetnie bral, a teraz sie wypina i nie chce pomoc cham!

Gość makal
nie nie jestem kopnięta i tak się zgodzi pomoc to pomoc ja bym mu pomogla

bo autorka uprawia swoisty rodzaj prostytucji emocjonalnej;-)

Gość makal
jaki darmowy seks? nie mial darmowego seksu myślę że powinien pomoc zwlaszcza, że chce sie kumplować jemu sie to też opłaci mieszkanie jest duze mamy dobre stosunki

Gość makal
każdy może żyć swoim życiem i tyle żadnego seksu nie będzie i on o tym wiem zreszta traktuje mnie jak kolege obecnie

jelsi laczysz te dwa slowa "darmowy" i "seks" to wiadomo jaka masz mentalnosc mieszkanie z bylymi kochankami to debilizm;-) dobrze zrobil ze ci odmowil

ale jaka ty namolna jestes - i w calym miescie szukasz pomocy akurat od eks;-) biedny chlopak;/ laska nie rozumie prostych slow "nie", "koniec"

Gość Macho z pod 5
Pewnie go jeszcze rzuciłaś i teraz oczekujesz od niego pomocnej dłoni? Częsty przypadek.

Gość makal
ROR odwal się gówno wiesz i sie mądrzysz już tak mieszkaliśmy ze sobą zaraz po rozstaniu wiec nie pierdol mi że namolna jestem ludzie sie rozstają i przyjaźnia i sobie pomagaja wzajemnie mogla sie lubić to ze zwiazek nie wyszedl nie znaczy ze nie mogla sobie na kilka miesiecy pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec sie odpieprz i nie pisz mi o darmowych seksach ty pewnie nie masz zadnego i stad ten jad zapominam zawsze ze tu sami zgorzkniali siedza i tylko czekaja zeby sobie ulzyc i pojezdzic po kims i kazdy taki madry

Gość dgdgdg
widocznie on nie chce sie z toba przyjaznic ani ci pomagac w ten sposob

Gość makal
on chce sie przyjaźnić sam to powtarza a nie chce mieszkać bo boi sie ze będziemy sie kłócić a ja będęmu marudzić

"makal ROR odwal się gówno wiesz i sie mądrzysz już tak mieszkaliśmy ze sobą zaraz po rozstaniu wiec nie pie**ol " jak w stosunku do niego tez jetses taka wulgarna to nie dziwie sie, ze cie nawet na klatce schodowej nie chce mijac;-) "mi że namolna jestem ludzie sie rozstają i przyjaźnia i sobie pomagaja wzajemnie mogla sie lubić to ze zwiazek nie wyszedl nie znaczy ze nie mogla sobie na kilka miesiecy pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" zeby pomgac to trzeba chciec;-) a on najwidoczniej nie chce - w sumie to mu sie nie dziwie....;-) wiec sie odpieprz i nie pisz mi o darmowych seksach ty pewnie nie masz zadnego i stad ten jad" oczywiscie;-) rozgryzlas mnie:-) w dzisijszym swiecie o przypadkowy seks bardzo trudno ;-) dlategio siedze z wibratorem miedzy nogami juz szosta godzine;-)

"makal on chce sie przyjaźnić sam to powtarza a nie chce mieszkać bo boi sie ze będziemy sie kłócić a ja będęmu marudzić " trudno mu sie dziwic ;-) ;-) kazdy by mail obawy na jego miejscu;-) mezczyzn ocenia sie po czynach, nie slowach - mowi jeedno, robi drugie;-) amen;-)

Gość makal
Ror odwal się i zajmij sie sobą może mowi jedno robi drugie bo nie wie co ma zrobić stracilam jego zaufanie i tyle wiec cieżko to odbudować ale co ja takiej durnej bede opowiadac

Gość dgdgdg
on nie chce z toba mieszkac i tyle, gdyby chcial ci pomoc to by to zrobil i nie naiwna kobieto, to nie jest przyjazn

makal - mowiac mi co ma robic tracisz tylko energie, i tak zrobie co bede chciala;-) a tlumaczysz sie przede mna (i innymi) bo sama tego potrzebujesz, as easy as it is;-)

Gość makal
to nie jest takie proste spierdalajcie idioci

makal - daj spokoj biednemu chlopakowi - nie zasluguje zeby byc dreczonym twoja osoba;-)

Gość makal
a ty ror kim jestes zeby mowic na co on zalsuguje? nie znasz nas nic o nas nie wiesz nie jest dreczony powiedzial ze wolalby nie zmieniac bo juz sobie wszystko poukladal spadajcie mamuty