Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata wronska

no te mamuski z dziecmi juz przeginaja zrobilam dzis awanture tskiej

Polecane posty

Gość agata wronska

Jedzie ponda w tramwajau w z brzdacem . Brzdzac ze 3 lata w wózku. I zre chrupki takie kukurydziane płukać nimi na każdego kto stoi obok. Mamusia siedzi na krześle i rozmawia przez telefon. Udaje ze nie widzi. Jak mnie dzieciak opluł zwróciłam jej uwagę ona się odwróciła do szyby to wytracilam jej ta słuchawkę aż telefon upadł ba ziemie i mowie K o oc mi chodzi a ona na cały glos.ze ja dziecko bije ale każdy widział i wy,wali ja ludzie od psychicznej. Wstała czerwona jak burak J chciała żeby jej ktoś wózek pomógł wystawić z tramwaju nikt się nie ruszył. Jeszcze na do widzenia dostała komentarz ze jak nie dorosla do dziecka to mogła de gumy kupić. I bard,o dobrze tak szmacie

Gość agata wronska
Plujac zamiast płukać

Gość agata wronska
Mam zepsuta klawiaturę w teł i stad literówki

Gość kobiety...
...wszystkich krajów łączcie się :)

Gość agata wronska
A co też zamiast gumy w odpowiednim czasie teraz masz bachora bękarta?

Gość mastolatka
te bachory powinny pozdychac dzizas

Gość kaatrin
nie bachory powinny pozdychać tylko takie pojebane nie powinny miec dzieci jak nie potrafia sie nimi zajac i dopilnowac

Gość agata wronska
kradnę kondomy z CPN-u, a następnie ubieram w nie swojego martwego kotka

sa mamy i mamuski cza dziwki i dziwadła, ja jak bym miała zabijac kazdego na ulicy to by mni ejuz chyba posadzili, bo codziennie mam cos takiego

Gość mastolatka
Oooooo mafia mamusiek się obruszyla. I tak bedzieice wyglądać jak mamusia muminka wkrótce.

Gość hthujythujythuj
a ja sobie jade ostatnio tramwajem po 12 godzinnym dyzurze w szpitalu. ledwo co usiadlam, a mialam do przejechania jakies 40 minut, jakas mamuska z bachorem sie przyplatala i komentuje ze jej powinnam miejsca ustapic. a guzik!! i mowie do niej ze zanim wyjedzie z takim haslem najpierw niech zapyta czy np mi nic nie jest, czy nie choruje na kregoslup itp. nie ustapilam pizdzie, inni tez jej nie ustapili. niech wezmie taxi jak chce

Gość 231232131
moze to była palantka, ale skąd u ciebie taka agresja? Ogarnij się nieco,

Gość mastolatka
mamuśki uzurpuja sobie prawo do terroryzowania otoczenia a mucha robiąc szol na stacji zrobiła wstyd sobie a nie opinie stcji bo stacje i motoryzacja są dla mezczycn a nie do przewijania gowna

Gość mastolatka
Albo te restauracje. Ja ze swoim przestałam chodzić bo niedziela człowiek chce zjeść obiad a tu rodzina ze smarkami. Gimngowna ok grzecznie siedzą ale te do kat pięciu to rozjechalabgm czolgiem

Gość 231232131
jak jej wytraciłas słuchawkę że jej telefon spadł to mogłaś bulic potem za nowy, jak do kogos bedziesz miała tez uwagi to na przyszłosc upewnij się że nie jest np. niedosłyszący zanim się rzucisz z pieściami... :(

Gość mastolatka
Jasne pieprzyla pol godziny ile mały zjadł a jqka kupę zrobił ze śmierdziało w kuchni dwie godziny chybba ze swoja matka gadała.

Gość mastolatka
A ouklam ja id tylu i jej wypadł telefon. I narobial rabanu

Gość nicht do wiary
ja mialam niedawno zdarzenie.....mamuska gada przez telefon a bachor zre loda wloskiego w wafelkju i tak tym lodem wywija ze ujebal mi spodnie...to ja co wyrwalam gnojkowi loda i matce zasadzilam go na czubku glupiego lba,i poszlam...mina starej bezcenna buahahahha