Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastolatka

w trakcie sexu .....

Polecane posty

Gość mastolatka

Rozmyślił się . Wyszedł ze mnie . Ubral się . Położył 50zl na stole powiedział kup de coś ładnego i wyszedł. Czy juz się rozmyślił i nie będzie mi kupować prezentów?

Gość kaatrin
jestes dziwk.... i najwidoczniej kiepska w tych sprawach

Gość mastolatka
pol roku się spotykaliśmy dwa razy w tyg. On ma 28 lat i Zone i dzieci. Ze mną miał to czego nie miał w domu. Ale dziś się dziwnie zachował i tylko te 50zl. Kurze zawsze 200zostawial

Gość mastolatka
ale ja mieszkam z mama i mamy bardzo ciezka sytuacje. Praktycznie obie żyjemy za pieniądze id niego i jeszcze takiego pana Staszka. Tu w nowje hucie to zadnej pracy nie ma. Mama ma depresję i nie pracuje ja wylwcialam z liceum to co mam robić. Jeść trzeba. Jak żyć premierze jak zyc

Gość mastolatka
Płacze. Jeszcze te ciumkajace mamuśki z bachorami mnie dobijaja

Ja rozumie że może być wam ciężko bo wiadomo życie dzisiaj kosztuje ale czy naprawdę nie ma pracy takiej normalnej?? Jak piszesz jesteś młodą osobą i pewnie atrakcyjną??! Więc nie powinno być problemu z nalezieniem pracy!!

Gość mastolatka
Za1000zl jest a za bloki płacimy 800.

Czyli 800zł za mieszkanie z mediami a 200zł na życie?? Czy za tyle da się przeżyć?? A może jakaś praca np w Krakowie?? Tam szybciej znalazłabyś pracę. Szkoda że nie mieszkasz na Śląsku bo tu łatwiej o pracę!!