Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocolatecafe.

dziwne plamienie

Polecane posty

Gość chocolatecafe.

Dziewczyny tydzien temu dosc mocno bolal mnie brzuch przez trzy dni. W roznych miejscach, to po prawej, po lewej, wyzej, nizej. Zalezy w jakiej pozycji lezalam badz stalam. Wczoraj wieczorem i do dzis znowu mialam dziwny bol brzucha, cos jak zakwasy, tyle ze ja nic nie trenuje. Do tego rano pojawilo sie plamienie brazowe. Pierwsza mysl, ze okres, bo u mnie rzadko kiedy wystepuje i bardzo skapy, ale nigdy nie mialam takich boli no i ten kolor... Staramy sie o dziecko, myslicie, ze to moze byc ciaza??

Gość chocolatecafe.
I troche mi twarz obsypalo, jak zawsze przed 'okresem'

Gość chocolatecafe.
Czy moga takie bole wystapic na poczatku ciazy?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
"Pierwsza mysl, ze okres, bo u mnie rzadko kiedy wystepuje i bardzo skapy" rzadko masz okres? to do lekarza idź bo chora jestes po co zasmiecac forum durnymi pytaniami jak mozna test zrobic!

Gość chocolatecafe.
Nie pytam takich debilek jak ty. TWOJE rady na nic sie zdaly, u lekarzy bylam, leczylam. Test robilam w sobote- negatywny. Ale pomyslalam sobie, ze moze za wczesnie zrobilam. I oczywiscie musiala sie pojawic idiotka co sie z dupa na rozum zamienila i zepsula mi wieczor.

słuchaj ja ciebie ni obrazam ale przegiełaś ! napisze Ci tak - ze dziecko to ostatnia rzecz jaką powinna miec taka tępa suka jak ty !!!

Gość chocolatecafe.
Obrazilas uznajac moje pytanie za durne, a takie nie jest. Wiesz zycie bywa okrutne i to co wypowiedzialas w moim kierunku spelni sie. Kiedys wspomnisz moje slowa i bedziesz sobie w brode plula. Ps. Takie idiotki powinny miec ograniczony dostep do internetu.

hahahaha akurat ja w porównaniu z toba mam dwoje dzieci ! byłam i jestem zdrowa a ty oprócz jajników głowe masz chorą :D Leczenie zacznij od psychiatry zegnam !

Gość chocolatecafe.
Dzis masz, a jutro mozesz nie miec :-)

Gość chocolatecafe.
A i jeszcze jedno, tobie nie zalecam lleczenia, bo juz nic ci nie pomoze.

Gość ale autorka nerwowa
dziewczyna jej napisała prawdę a ta ją wyzywa. Zrób bete jak masz takie a nie inne objawy a testy wyszły negatywne. Na forum nikt nie korzysta z kryształowej kuli a na podstawie objawów "boli tu i tam" nikt tu ciąży nie zdiagnozuje,jedynie lekarz jak ma dobry sprzęt to zobaczy na usg.Zauważ ,że każda kobieta jest inna i inaczej przechodzi pierwsze objawy- inne je mają a jeszcze inne nie. Nie raczyłaś zaszczycić nikogo informacjami jak długie masz cykle, kiedy masz m/w owulacje i jak długo się staracie a naskakujesz na innych jesteś tu po poradę czy pokłócić się? P.S.Droga autorko nie życz drugiemu tego co tobie nie miłe -masz za dużo pychy a stwierdzenie "dzieci dziś masz jutro możesz nie mieć" jest poniżej krytyki-niestety takie wypowiedzi wracają ze zdwojoną siłą do autora !

Gość chocolatecafe.
No tak ja nerwowa, ale chyba miałam do tego powód? Zapytałam po ludzku co to może być, jakaś niewychowana istota stwierdziła, że durny temat i zaśmiecam forum, kiedy dla mnie to nie był durny temat. Następnie koleżanka w/w mówi do mnie w sposób następujący:" ze dziecko to ostatnia rzecz jaką powinna miec taka tępa suka jak ty !!!", co oznacza, że życzy mi, żebym nigdy nie mogła mieć dzieci, a ja w odpowiedzi na to powiedziałam to co powiedziałam. Widzę, że wszystkie jesteście na tym samym poziomie, potraficie tylko najeżdżać i oskarżać nie tych co trzeba.

Gość chocolatecafe.
I ja nie pytam czy jestem w ciąży, tylko czy te objawy mogą oznaczać ciąże. Nie wiem skąd wy się wziełyście, że dajcie ludziom rady- idź do lekarza. To oczywiste, że się tam pójdzie. Tylko że na to są terminy, czego wy chyba nie wiecie. Chciałam wcześniej się na coś nastawić, ale zamiast usłyszeć coś konkretnego to zostałam zmiażdzona jak gówno w szambie.

Gość Autorko!!
Jesteś nie zrównoważona psychicznie.To lepiej że nie masz dzieci bo nie wiadomo co by się z nimi dzieło pot waszym dachem.Pewnie za słowa matka już by oberwało.

Gość Autorko!!
pod* oczywiście.

Gość WERTG
AUTORKA TEMATU JEST JAKAŚ OGRANICZONA-ZERKNIJCIE JAK ONA BUDUJE ZDANIA - CZASEM MA OKRES I TO SKĄPY HEHEHEH - KIŁE MASZ