Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem rozdarta.jj

jestem rozdarta... wieczny bezrobotny, lecz czuły facet... ;(

Polecane posty

Gość zawsze jak bedzie Ci do niego
jak dobrze, że Ty wyluzowany kolesiu masz gdzie siedzieć przed kompem z netem.. na pewno za darmo to wszystko masz :p

Gość I tu widać bezsens szukania
związków,nie wiadomo czemu służących,z których nie wiadomo co właściwie będzie.Gdyby tobie i jemu chodziło o seks bez zobowiązań mielibyście niezłą przyjemność i zabawę.A tak to właściwie sami nie wiecie co chcecie od siebie,i po to wam było.

Gość I tu widać bezsens szukania
krew nie woda,obyczaje też się zmieniają,ale żeby nazywać miłością,coś nie ma szansy nią być,po co to komu,

Gość Tymon walikoniku
Wal konia dalej.

Gość kjhgjghj
mi się też nie chce pracować na etacie i od 4-ch lat uskuteczniam to namietnie. Czy to oznacza że jestem złym człowiekiem??? Leniem, obibokiem. Pracowałam 13 lat i obecnie po rewalacjach rządowych przeszłam na zasłużoną wcześniejszą "emeryturkę" i żyje z zasiłków i tym podobnych. Pierdolę co o mnie myslą i mam w dupie wszystko inne. Pracowałam uczciwie wiele lat i patrzałam jak mnie wyzyskują, teraz ja to robię, udając że nie mogę znaleźć skutecznie pracy. Pierdolę ten system i popieram wszystkich podobnie myślących.

Gość co ty nie powiesz?????
a ja w życiu nie miałam żadnego zasiłku.

Gość rozdarta.jj
ech... może kiedyś będziemy się przyjaznic, zawsze dobrze się z nim dogadywalam, choć trzymalam na dystans... ale ze związku nic z tego... :(