Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxigo

Powrót do byłej która ma męża i dziecko...

Polecane posty

Gość noxigo

Witam Kilka lat temu rozstałem się z dziewczyną. Byliśmy ze sobą przez długi czas i bardzo się kochaliśmy. Niestety ze względu na sytuacje i jej ograniczenia ze strony rodziców się rozstaliśmy... Początkowo jeszcze ze sobą rozmawialiśmy i ona chciała do mnie wrócić ja nie byłem pewien tego.. w końcu ona znalazła sobie innego i zerwała ze mną kontakt. Ja widząc to niechciałem już ingerowac i psuć jej szczęścia... Potem zaszła z nim w ciąże i sie pobrali... Ja w między czasie próbowałem się zakochać ale niestety z żadną kobietą nie potrafiłem być w stałym związku ciągle myślałem o niej.. Teraz niespodziewanie się do mnie odezwała, zaczeliśmy rozmawiać i rozmawia nam się świetnie... ogólnie zwierzała mi się z problemów jakie ma z mężem i ogl... zaczeliśmy wspominać stare czasy i ona też ciągle myślała o mnie i nigdy mnie nie zapomniała... Ja ją nadal kocham, ona być może mnie też... Ale martwię się że mogę namieszać w jej życiu, w końcu ma dziecko męża.. ma rodzine... nie wiem czy jest w niej szczęsliwa czy nie.. ale nie chciałbym tego psuć.. i nie wiem co mam robić...

Gość ---------------------,
Daj jej spokój Nie wyjdzie wam:(

Gość gjcenjfcb
Powroty do byłych, słodko gorzkie doświadczenia. Ja z takowego nie mogę się pozbierać, a zostaliśmy z naszymi współmałżonkami. Życzę Ci jak najmniej bólu

Gość Hop hop to ja...
:o o ta od kropek wymyśliła kolejna bajeczke. Jak cos wymyslasz, to chociaz zmien styl pisania idiotko :o