ola22222 0 Napisano Październik 16, 2012 Hej dziewczyny, mam male pytanie dotyczace temp w ciazy. Wiadomo, ze jest ona troche wyzsza, anizeli zwykle ;) ale czy kobieta odczuwa tatemperature w jakis sposob? tzn mam tu na mysli czy czuje sie tak samo jak przy lekkim przeziebieniu? pytam , bo nie wiem, a wiele z was, ktore tutaj sie znajduja, albo jestescie matkami , albo w ciazy , wiec moze cos poradzicie :) dziekuje z gory! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak odczuwasz ją przez Napisano Październik 16, 2012 spojrzenie na termometr po ówczesnym jej zbadaniu w ustach lub najlepiej w pochwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ile dobrze pamietam Napisano Październik 16, 2012 O ile dobrze pamietam (bylam 2x w ciazy), to nie odczuwasz tego minimalnego podwyzszenia temperatury. Gdyby nie termometr, to nie wiedzialabym, ze jest o kilka kresek wyzsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola22222 0 Napisano Październik 16, 2012 aha.. czyli w sumie kobieta nie czuje z tego tytulu dolegliwosci.. a ilke mniej wiecej ona powinna wynosic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Październik 16, 2012 Kilka kresek więcej niż przed owulacją, w trakcie której kobieta zaszła w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach