Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaGrzesiaiAniolkaRoberta

śmierć dziecka dziń przed planowanym porodem

Polecane posty

CAŁA CIĄZA PRZEBIEGALA IDEALNE W 36/37 TC DOSTALAM ANGINY ANTYBIOTYK WYWOLAL SKURCZE TRAFILAM DO SZPITALA INNY ANTYBIOTYK I SKURCZE USTALY CODZIENNIE KTG WSZYSTKO OK DO DOMU NA 1,5 TYG I CO W SRODE SKIEROWANIE NA CC PONIEWAZ MIAŁAM PLANOWANA CC Z PIERWSZYM SYNKIEM TEZ MIALAM CC W SRODE RUCHY CZUŁAM. CZWARTEK RANO UŚMIECH N TWARZY PRZYJECIE NA SZPITAL RUTYNOWE KTG A TY BRAK TETNA DO TEGO USG POTWIERDZIŁO ŚMIERĆ DZIECKA. SZOK TOTALNY SZOK.... O 20:30 MIALAM CC MAŁY URODZIŁ SIE MARTWY O 21:05 56 CM I 4.070 KG. WYGLĄDAŁ NA ZDROWEGO. pOŻEGNAŁAM SIĘ ZNIM UCAŁOWAŁAM PRZYTULIŁAM. z NAJGORSZEGO DNIA NAJWSPANIALSZA CHWILA. nIE ŻAŁUJE. KAŻDA POWINNA WIDZIEĆ SWOJE DZIECKO NAPRAWDE. BYŁ TO 12.07.2012 ROK. SEKCJA DZIECKA NIE WYKAZAŁA WAD MAŁY BYŁ ZDROWY. sEKCJA ŁOŻYSKA WYSZŁA IŻ BYŁY DWA MIEJSCA ZAMARTWICZE I ZWAPNIENIA NA ŁOŻYSKU. pLACZE CODZIENNIE. ROBERT KOCHAM CIE!!!

Gość wypowiemsieaco!
na szpital - ale napad? Czy co??? Cesarka na dachu? marne provo...

Gość przykro mi no ale
nie pisz caps lockiem bo wkuriwa::O:O:O:O:O

nie rozumiem was pisze by znależć pomoc a wy z takimi tekstami macie po 5 lat? widac że nigdy nic złego was nie spotkało

Gość przykro mi no ale
tak sie zdarza niestety,widocznie tak mialo byc, zajmij sie zyjacycm dzieckiem i mezem, tego juz nie zmienisz co sie stalo, glowa do gory,,,

wiem i nie cofnę czasu ale widze że ludzie są dziwni ja nawet jak by cos mi nie pasowało to bym w takim temacie nie krytykowała czcionki... założyłam ten temat dla osób o podobnych przeżyciach a ty co mowisz że sie wypowiesz żeby się wypowiadać trzeba znać temat

Gość rgvrgrgr
tu znalezc pomoc?? tu same gimgowna siedza nierozumiejace swiata i ludzi i to co sie wokol nich dzieje. W glowie im tylko narkotyki, alkohol i sex

Gość przykro mi no ale
idz na inne forum, tu takie tematy to prowo, krytykowac czcionke bedziemy, bo niewygodnie sie czyta caps lockiem, niezaleznie o czym

Gość PANNAZOKIENKAAAAA
EE TAM autorko, zawsze możesz miec kolejne , nie przesadzaj , jak martwe to przynajmniej rodzic nie musiałas

tragedia nie ma sensu tu pisac zal mi was

Gość PANNAZOKIENKAAAAA
idz do pabu i wyluzuj sie

Gość eedeefeeeeeeeeeee
to spadaj stad

Gość kolasroczkaas
kilka dni temu założyłaś taki sam temat- po co zakładasz drugi raz?