Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to,nienormalne,

Nie rozumiem jak ludzie mogą uprawiać seks bez zobowiązań !

Polecane posty

Gość 40 mialam
a anal w zwiazku to juz w porzasiu co? wez idz sie leczyc idioto

Gość 40 mialam
jesli kobieta uprawia anal bez zwiazku to zapewne uprawia go z FACETEM ktory rowniez nie jest zwiazku ale to juz jest OK tak? jakbym tak czekala na milosc to do dzisiaj bym byla niewyruchana tak jak znajoma moja. 35 laz dziewica i blona jej na mozg siada:-O ciagle u lekarzy, psychotropy, antydepresanty itd.

Gość no to i ja się wypowiem
Słoneczko jak nie masz problemu z moralnością i sex jest tak zajebisty z przypadkowymi typami - bo przecież jest modny - to zawsze możesz pogłębić swoje doświadczenie jako prostytutka, jeszcze będziesz miała za to wynagrodzenie. Wtedy to już w ogóle będziesz modna.

Gość minie83
Zapraszam na portal dla kobiet! stylemiasta.pl

Gość anal jest bardzo intymny
i tylko do zwiazku sie nadaje

Gość midii
o coooooo wam chodzi ludzie. Sex bez zobowiązań jest w dzisiejszym swiecie bardzo normalna sprawa. Ja tez sie bzykam bez zobowiazan i jestem zaj**iscie szczesliwa :)

Ale jak wpadniesz to już będą zobowiązania? Czy podpisaliście umowę, że przy przypadkowej wpadce Ty bierzesz całą odpowiedzialność za dzieciaka i nie ciągniesz ani grosza od partnera sexualnego?

Gość moim zdaniem........
Niech każdy robi, co chce. To nie jest dla dzieciaków, ale po zakończeniu związku niektórzy nadal mają swoje potrzeby, kobiety też. Współczuję tym, które nie mają, bo seks może naprawdę dawać spełnienie, bliskość, a bez związku.. no cóż, do wyboru pozostaje masturbacja lub seks bez zobowiązań. Na chwilę obecną zrezygnowałam z tego drugiego, bo moim zdaniem trudno jest znaleźć faceta, który w czasie seksu bez zobowiązań wystarczająco zadba o moją przyjemność, a poza tym chyba nie potrafię całkiem oddzielić seksu od uczuć... ale nie oceniam tych, co potrafią. To ich sprawa, dopóki nikogo nie krzywdzą, dajcie im spokój.

Gość nie musisz rozumiec
Nie rozumiem jak ludzie mogą uprawiać seks bez zobowiązań ! chuj ci do tego i tyle. zaszyj cipsko najlepiej.

Gość fdtdftd
"anal jest bardzo intymny i tylko do zwiazku sie nadaje" hahaha! powiedz, to gejom. powinieneś zajrzeć do back room'u jakiegoś gejowego klubu, to byś zobaczył jak można lać na konwencjonalną moralność i dobrze sie bawić. to mit, że seks dla seksu dostarcza frustracji i duchowych katuszy.

Gość Ave Cesar
Nie ma seksu bez zobowiązań :) . Czasami się niektórym wydaje że jest. Ale to tylko się wydaje.

Gość moim zdaniem........
>>>to mit, że seks dla seksu dostarcza frustracji i duchowych katuszy. To mit, ale trochę prawdy w tym jest - wszystko zależy od osoby. Jednym to nie zaszkodzi, ale inni, którzy traktują seks emocjonalnie: - albo będą żałować i wstydzić tego - albo poczują coś więcej i mimo, że nie mieli się angażować, jakoś tak zapragną czegoś na dłużej Geje to osobna sprawa, oni nie mogą inaczej. Podobnie wśród ludzi hetero stało się, kiedy pojawiły się tabletki antykoncepcyjne - seks przestał być czymś dostępnym tylko dla małżeństwa, bo po prostu nie musi kończyć się ciążą.

Gość kijuki
moheriada w natarciu -seks wedlug religii -to w pozycji misjonarskiej w koszuli z otworami w ciemnosciach i pod kołdra tylko w celu prokreacji

kijuki - masz jakąś depresję? :)

Gość fdtdftd
"- albo będą żałować i wstydzić tego - albo poczują coś więcej i mimo, że nie mieli się angażować, jakoś tak zapragną czegoś na dłużej" mity mity. owszem jest możliwość, że się zaangażują, ale co z tego? to wtedy stworzą związek albo powiedzą sobie bye bye jeżeli, to będzie jednostronne. zresztą nie ma co dramatyzować- każdy związek jest na początku luźny i albo rozwija się z niego coś poważnego albo wygasa albo pozostaje taki jak na początku. no i jak kogoś nie kochasz, nie fascynuje cię, tylko ot po prostu trochę lubisz, trochę ci się podoba i spotykasz się z braku laku, to skąd niby ta miłość miałaby się wziąć? Xxxxx żałować i wstydzić się? no proszę! nie znam nikogo, kto by żałował, że seks uprawiał. chyba, że to był beznadziejny seks..

Gość trtrytytu
tez mnie to obrzydza, ale autorko zważ na to, że to nie są ludzie, tylko zwierzęta, wyglądaja jak lduzie, ale poza tym niczym nie różnią się od zwierząt

fdtdftd - dla mnie to Ty możesz sypiać nawet z burym kundlem, jak tak kochasz seks i jest on dla Ciebie priorytetem w relacjach między ludzkich. A to, że spotykasz się z byle gachem i rozkładasz przed nim kopyta nie robi z Ciebie zajebiście, niezależnej.

Gość nikollinne
jak ktos cchce sie bzykac bez zobowiazan -to jego sprawa- za granica to norma a-w polsce - to skandal afera i sensacja -przez ciemnote Kk

Ale ubaw mam z tych, co ciągle tutaj przytaczają KK, ja nawet wierząca nie jestem, a i tak mam wyrobione zdanie na temat rozkładania nóg bez żadnych emocji :)

Gość nikollinne
pruderia i ciemnogród -a to przeciez z zachodu przyszedł fucking friend -seks bez zobowiązan -choc z doza przyajzni

Nie ma czegoś takiego jak sex bez zobowiązań :) Chyba że wcześniej podpiszesz umowę. Wtedy jestem w stanie uwierzyć w "sex bez zobowiązań"

Gość ciemnote to masz w tunelu
między uszami.Kurwa kurwie łba nie urwie, najwięcej agitują młodociane kurwy, albo sflaczałe pindoliny po 40 ze zdechłymi ostrygami.Jak się tylko ćwiczy mięsnie piczy i mózg jest w atrofii , to jedyny argument to o ciemnocie wynikającej z kleru.Was w burdelach chowali ,że nie wiecie co to zasady i szacunek do siebie samej? BO piszecie jak rozparzone knurzyce z funkcją życiową -pierdolenie.Chodzące macice.Ja sie nie dziwię ,że wiekśzość moich znajomych zgodnie mówi polki to kurwy.

Gość fdtdftd
haha! uwielbiam kafe- nawymyślają ci od burych suk, ale zaimki osobowe z wielkiej litery

Nawyzywają? Oj sfrustrowany dzieciaku. Odejdź od komputera i sprawdź czy masz światełko w lodówce 🖐️

Gość phiphiiii
ludzie nie bulwersujcie się tak. Znajdzie sobie miłego chłopca lub dziewczynę, po bzykajcie się, to od razu humor się poprawi, świat będzie ładniejszy, nastawienie bardziej pozytywne.

Gość fdtdftd
no a agresja i wyzywanie od k... to domena wtórnych prawiczków- niezbyt ładnych, nietowarzyskich, niepopularnych- źli na cały swiat i rzekome zepsucie, sfrustrowani, bo sami ani normalnego związku ani seksu nie mają. normalni szczęśliwi ludzie nie interesują się życiem seksualnym nieznajomych osób i nie budzi, to u nich skrajnych emocji.

Gość jak w temacie widac
polki to kurwy , nie dorabiajcie idei fucking friends tylko miejcie odwagę powiedzieć że pierdolenie to wasz cel życia i jesteście pospolitymi kurwami

Gość jak w temacie widac
to że to twoje dziedzictwo , po mamie i babci, i że wychowały cię tylko do pierdolenia to twój problem.Ale nikt nie musi w ramach poprawności ci przyklaskiwać, a teraz telefon do przyjaciela i jazda na ruchańsko, bo ci loverboy spierdoli

Gość fdtdftd
nie "nawyzywają" tylko "nawymyślają"- słowo jak najbardziej poprawne gramatycznie i sensownie użyte. w czym problem? może sam/a zajrzyj do lodówki[albo słownika]

Gość pustaki to jest dobre
Siedzę już parę lat UK i powiem, że FF zaczęło się od polek. Nasze rodaczki chcąc się zahaczyć w jakimś lokum proponowały sex bez zobowiązań. Taka nowsza nazwa sponsoringu, albo potocznie prostytucji. Ale u nas w kraju ciemnogród walący ślepo za modą nie wie skąd się to bierze, ale naśladuje. I wmawia wszystkim, że my jesteśmy zacofani. Tak naprawdę w Stanach, w Anglii o polakach nie mają dobrego zdania.Mówią o nas jako o rozwydrzonym seksualnie kraju. O dziwkach i sutenerach. Nawet jak u nich ktoś bzyka się poza małżeństwem, to nazywane to jest to romansem, kochanką czy kochankiem. Z polakami to już prostytucja. Ale to podobno modne.