Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnaa24

czy wasze miesieczne dzieci tez tak gestykuluja jak nie spia ?? pomozcie

Polecane posty

moje miesieczne dziecko ,zreszta tak bylo tez juz wczesniej jak nie spi i lezy sobie ze mna na lozku to oktopnie gestykuluje i jakby gaworzy juz tzn wydaje dzwieki ,rusza rekami i nogami dodlownie jakby chcial poleciec ..czy to normalne ?? czy wadze dzieci tez tak robia ,czy sa spokojne ??

Gość mój synek był taki właśnie
od urodzenia inne noworodki, a potem niemowlęta spały będąc w jego wieku, a on od samego początku machał rękami i nogami zostało mu to do dziś ma 4 lata i jest po prostu wulkanem energii w życiu nie widziałam dziecka, które miałoby tyle energii co on mnie trochę brak sił by dorównać mu kroku, a nie jestem żadnym leniem kanapowym, wręcz przeciwnie;)

Gość Kasia_____2233
moja 5-tygodniowa córeczka macha rączkami i nóżkami cały czas, non stop "boksuje" :) i ciągle wydaje jakieś dźwięki, ma tak od urodzenia :)

Gość tikal
mój syn też tak machał i gaworzył, potem w piaskownicy inne dzieci przesypywały piasek 15 min a mój ciągle biegał, musielismy go trochę nauczyć spokoju i wypoczynku, teraz ma 1,5 roku i jest żywym dzieckiem, ale już potrafi panować na sobą, a na placu zabaw nadal najbardziej lubi biegać po trawie, ganiamy się

Gość cvbnmdfjk
te dźwięki to głużenie :)

Gość opcjonistka
Kochane, zdradzę Wam pewien sekret, niemowlak już kilka sekund po urodzeniu gestykuluje i krzyczy, wiecie dlaczego ? ................. bo jest żywe :D