Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_nicka_

gdzie są .................

Polecane posty

Fałuś niekoniecznie by musiały zdejmowac i tak by były mokre wszystkie;) myślę, że nadawałabyś się na panią Kapitan:) ciekawe jakie dzisiaj bedą tłumaczenia po męczu:)

Wybaczcie, ale musze Was upomniec Panowie! Jestescie na forum dla kobiet, w dodatku o tematyce erotycznej:O💤 Wczoraj moje zycie sexualne o malo w gruzach nie leglo, i jeszcze dzis od rana znow mam czytac na temat pilki noznej 😭

"dalismy z siebie wszystko, teraz nie patrzymy wstecz tylko do przodu i do przodu" :classic_cool:🖐️

Niebieski :D:D:D jeszcze foty z mokrym podkoszulkiem nie mam musiałabym na taki topic specjalną sesje ronbic 😴

a w czym tkwi niebezpieczenstwo?:classic_cool: mozna złapac wirusa przez gg?:D:D

V juz wiem :classic_cool: Zalozmy, ze sex przez gg wyglada w ten sposob, ze jedna reka sie pisze, a druga strzela sobie z paltza, a poniewaz jedna reka szybko sie meczy, wiec co jakis czas zmieniamy ja. Jest tez druga opcja: chwile piszemy, odrywamy dlonie od klawiatury i kierujemy je w strone guzika. Wiadomo, ze na klawiaturze jest mnostwo niebezpiecznych bakterii :O Oznacza to wiec, ze przenosimy te bakterie prosto do pochwy...czyli sex przez gg jest smiertelnie niebezpieczny!!!

normalnie jak w życiu, pojeździć strzałką poklikać tu i owdzie ponaciskać guziczki a na końcu zrobić enter i te odgłosy;)

:D W zycie sie nie przejmowałam żadnymi bakteriami pisząć na klawiaturze a potem ...;) kto by sobie zawracał głowę czyms takim kiedy cieknie po udach:P:D