Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hope28

Czarna sukienka na wesele?

Polecane posty

Hej, ok. 3 tyg temu,dostaliśmy zaproszenie na wesele pod koniec października. Nie bardzo mam kasę na kupowanie nowej sukienki,tym bardziej,że w tamtym roku na sylwestra kupiłam ładną za ponad 300 zł. Klasyczna, zwiewna,ale czarna. Za kolanko. Mam jeszcze różową,ale jej nie znoszę,nie wiem czemu. Do tego chciałam ubrać bolerko takie srebrnawe i szare buciki(musze kupić taką samą parę jak kiedyś,ponieważ poprzednie "zadeptałam"). WIem,że w czarnym ponoć nie wypada, tym bardziej,że to wesele w małej, podkrakowskiej miejscowości. Będzie dużo starszych osób. Choć z drugiej strony, trzeba policzyć kopertę, jakieś kwiaty, wino etc wiec i tak trochę kasy pójdzie. Jak sądzicie? wypada?

ja byłam ostatnio na weselu w "małej czarnej", do tego szpilki i torebka.. tez miałam dylemat ale co się okazało jesZcze dwie dziewczyny też miały czarne sukienki.. mozesz ubrać czarną sukienke ale taką która nie będzie wyglądała jak na pogrzeb własnie:) taką sukienke z jakimis cekinami albo cuś:)

Gość 1234432112345......
z powodzeniem mozesz w czarnej isc, ladne srebrne dodatki i torebeczka. tylko nie ubieraj czarnych rajstop!!!!!!!!

Dzięki:) Ona ma taki krój, a'la Marylin Monroe, ten dekolt i przewiązana w talii. Nie jest zbyt głęboki,bo delikatnie go zszyłam,tak,żeby potem odpruć. Po prostu bez sensu kupować nową,bo te sukienki są jednak drogie. Wolałabym kupić sobie łądne skórzane kozaki na zime,czy coś. To nie jest jakaś bliska nam osoba. Koleżanka. Lubię ją i to bardo,ale widujemy się kilka razy w roku.

Gość gdahgda
jak dla mne czarny i bialy sa niedopuszczalne na weselach, ale ja jestem chyba staroswiecka

Gość dgjooppppp
tylko wsiory nie chodza w czarnym na wesele-boja sie uroku od baby jedzy:D:D:D

Gość zakładaj czarną
i baw się dobrze!