Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonstantynopolitanA

Nadal kocham! co robić?!

Polecane posty

Gość KonstantynopolitanA

Witajcie kobietki! Musze sie komuś wyżalic, wygadac... to dluga historia. a wiec: 6lat temu bylam z pewnym mężczyzna. Ten przez czas gdy bylam z nim oswiadczyl mi się. z pierścionkiem itp... tylko że ja wtedy miałam 16lat i nie przyjelam oswiadczyn- powiedziałam mu że mam dopiero 16lat i nie chce sobie życia psuć- że muszę się wyszalec. nie moglam patrzec na to jak on jest rozczarowany i zerwałam z nim. za jakieś pół roku... dowiedziałam się od jego kolegow że on sie zeni!! :( Spotkałam się z nim- Znalazlam go w jego miejscu pracy. spytałam Czy to ta jedyna że sie z nia zeni- odpowiedział ze to ja jestem jego jedyna a zeni się bo rodzice nalegaja. (mial chora matke na stwardnienie rozsiane) od jego ślubu minelo 5 lat... od jego ślubu spotykamy się regularnie w miare mozliwosci... bylo po miedzy nami duzo... sex tez byl... on ma zone i nie swoje dziecko... ja mam partnera i dziecko... dziecko tego właśnie mezczyzny który się ozenil... nikt o niczym nie wie! prawdziwy ojciec dziecka się domyśla że to jego syn... ilekroc z nim rozmawiam on twierdzi ze mnie kocha.. ja tez go kocham! ale to wszystko nie takie proste! :( Wczoraj nawet pokazał mi nasze zdjęcia sprzed 5-6lat... Kocham Go! bylo mi z nim dobrze- co mam robić? :( czuje się tak idiotycznie

Gość max_payne82
ale zdzira

Gość KonstantynopolitanA
Gdybym kiedyś myślala tak jak mysle teraz to nie olalabym go pomimo tego ze miałam 16lat !

Gość KonstantynopolitanA
Chcemy być razem... coraz więcej czasu spędzamy ze sobą- jemu przestało się układać w związku.. tylko to nie takie proste wszystkim dookoła wytłumaczyć czemu tak.

nadal uwazam, ze dopoki nie dowiesz sie co on chce zrobic z ta sytuacja, nie ma sensu zastanawiac sie co zrobic. Ponawiam pytanie : co on na ta sytuacje , do czego dazy ?

no ok.Juz wiem :-) Skoro jest ojcem twego dziecka, chce byc z Toba , zostaje tylko doprowadzic sprawe do konca.Jego rozwod , twoje odejscie od partnera.Czemu macie innym tlumaczyc? Trzeba tylko wytlumaczyc swoim partnerom i uporzadkowac wreszcie zycie .

Gość KonstantynopolitanA
Eleene... no on chce być ze mna i ze swoim synem... tylko to nie jest takie proste... będąc w małżeństwie pobudowal dom i teraz będzie się to wszystko pieprzyc.. :/ Ja też nie mam odwagi powiedziec partnerowi że chce odejść itp... :/

Gość KonstantynopolitanA
nasza mieścina jest taka mala... wszyscy się znają.. on pracuje w takiej firmie że go każdy zna... zaraz mielibysmy dupy poobrabiane... :/

rozumiem , ze beda techniczne problemy .Dom nie moze chyba byc przeszkoda do diabla , by byc ze swoim synem i kobieta ktora kocha.No wez przestan .Czy lepiej kisic sie w nieudanych zwiazkach ?

Gość KonstantynopolitanA
nasza mieścina jest taka mala... wszyscy się znają.. on pracuje w takiej firmie że go każdy zna... zaraz mielibysmy dupy poobrabiane... :/

ach przestan byc mala dziewczynka.Skoro kochasz ojca dziecka i to z wzajemnoscia , to dlaczego chcesz skazac wszystkich na zycie w zaklamaniu ? A co ma miejscowosc do tego? Pogadaja i zapomna .Ludzie maja swoich problemow dosc .Nie pochlebiaj sobie , ze bedziesz bohaterka sezonu :-D