Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz,czas.

Mam 29lat i czuję się staro, ciągle mysle o smierci

Polecane posty

Gość juz,czas.

juz przeciez blizej niz dalej, najlepsze lata zycia minęły, teraz tylko odchowam córki i tyle mi z zycia zostanie, pewnie wpadne w depresje, juz teraz nie moge patrzec na mlode dziewczyny 15-19 bo dostaje ataku szału i mam ochote plakac..bo juz nigdy nie bede nastolatką

Gość krwisty....
Coś chyba twój związek zdycha skoro tyle w tobie optymizmu.

Gość głodny polak niedożywiony
ja mam 30 lat i sensu życia nie widzę! LUDZIE TYLKO O PIENIĄDZACH MYŚLĄ! ŻYCIE LUDZKIE JEST BEZ SENSU ŻADNEGO JEŚLI NIM PIENIĄDZ RZĄDZI! KLER KAPITALIZMOWI Z SOLIDARNOŚCIĄ RADY NIE DALI! WYGRALI PYWACIARZE! WARIACI RZĄDZĄ TYM ŚWIATEM BOŻYM UND NIESZCZĘSNYM AND PATOLOGICZNYM!

Gość Ewka_skarpetka_
A mi się wydaje, że musisz być szczęśliwa skoro nie masz poważniejszych problemów. Pomyśl o tym. A te nastolatki też dorosną, tak szybko jak Ty. Skup się na czymś poważniejszym, bo 29 lat to będziesz w wieku 50-ciu wspominać jak teraz te naście...z tym, że spieprzysz sobie wiele lat i innym wokoło.

Gość nooooo29
i trzeba bylo sobie tak wczesniej bachory fundowac?! Ja tez mam 29, ale moje zycie dopiero teraz sie zaczyna. Mam fajnego faceta, dobrze platna prace, no i wygladam co najwyzej na 25 przez brak bachorow wlasnie. Zyc nie umierac. Wszystkim planujacym dzieci kobietom ponizej 30stki moge poradzic : Poczekajcie, nic sie nie stanie jak urodzice w wieku 32 lat pierwsze dziecko! Korzystajcie z zycia, dorabiajcie sie, bo pozniej bedziecie w czarnej dupie tak jak autorka nie majac jeszcze 30 lat!

a ja mam 26 i czuję się jak nastolatka :D ­ dzieci? nie wyobrażam sobie teraz mieć dziecka.

Gość nooooo29
czasy sie zmienily, w wieku 20paru lat rodzilo sie za czasow naszych mam. Nie dziwie sie ze taka 29latka czuje sie jakby jej zycie sie konczylo majac juz 2 dzieci na glowie, ona nie posmakowala zycia po prostu a widzi, ze wiekszosc innych dookola wlasnie to robi.

Gość dziamdziata
co to jest 29 lat ...to wiosna zycia potem już jest z górki :)