Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfnfnfnnfnfhfnfhhnd

Czy dojrzały facet gra w gry komputerowe ?

Polecane posty

jw ? :P

Gość Fotototoot tt
nie, ja jestem facetem, mam 24 lata i nie gram

U mnie w pracy masa starych kolesi gada w kółko o grach :P Sam znam takich, którzy mając dzieci potrafią spędzić pół dnia na rozkmine czy grać czarodziejem czy wojownikiem ;).

Gość głodny polak niedożywiony
dorośli schizofrenicy na rentach psychiatrycznych grają! NA RENTACH NARKOMAŃSKICH I ALKOHOLOWYCH TEŻ SIĘ W GRY GRA! LEPSZE TO NIŻ GŁOSOWANIE NA PiSuar i oglądanie tvn! PiSory i ich wyborcy są chorzy psychicznie!

Nie, nie w jakieś rpgi, ale to nie jest ta przez neta gra :P. Sam kiedyś sporo grałem, ale teraz nie odczuwam takiej potrzeby, za to sporo czasu spędzam w internecie.

Gość Hipollit
graja niedojrzali , dojrzali i przejrzali :( wszyscy na tym swiecie w coś grają :D

Gość rozmiem, że
lepiej by było, gdyby umawiali się na dziwki i wódkę. Jesteście żałośni. Ja gram, bo lubię, a mam 46 lat. Po prostu najzwyczajniej w świecie to lubię

Gość zaraz się zleci stado
niezywkle DOJRZAŁYCH i DOROSŁYCH bab spędzających cały swój wolny czas na kafe :D 🖐️ ale one są dorosłe - bo kafee to nie są jakieś tam głupie gry :D 🖐️

moj mąz ma 28 lat i gra w jakas pojebaną gre o jakims trenerze w pilce noznej. juz mnie to tak wkurza ze masakra. ostatnio juz slyszalam ze wychodzi jakas nastepna część i odlicza dni do zakupu, cale szczescie ze gra zadko jak ja jestem w domu. przewaznie jak ja jestem w pracy albo gdzies tam to on gra.

Gość sexifllexi
ja za to siedzę cały dzień na poyebanej kafeterii ;)

Gość Jakaż to hipokryzja pisać, że
faceci są niedojrzali, bo zdarzy im się spędzić czas przy komputerze na grze... A te wszystkie babki, które siedzą całe dnie na kafe i między sobą ustalają, który facet jest prawdziwy, a który już niestety nie.... żałosne. Ja grałem, gram i będę grał, nie przeszkadza mi to w zarabianiu kasy, chodzeniu na imprezy, utrzymywaniu życia towarzyskiego. Jakie jest to przykre, że o grach wypowiadają się zazwyczaj ludzie, którzy nie mają o nich, często, najmniejszego pojęcia. Gra to taki film, w którym bierzesz udział interaktywny, dlaczego zatem nie powiecie, że ci, którzy oglądają filmy np. w kinie są niedojrzali ? Czy oglądanie komedii romantycznych jest wyznacznikiem dojrzałości ? Na przyszłość nie piszcie co wam ślina na język przyniesie.

Gość saesbv
gra jest lepsaa niz film , bo w filmie nie masz wplywu na akcje tylko jestes zmuszany do pogodzenia sie ze scenariuszem.. . A gre mozesz ukonczyc na rozne sposoby

Gość njiifrevnievrfnji
Całkowicie się zgadzam gry są lepsze, a baby co wyżej pisały to hipokrytki

Gość gjjgjkdfgjfkj
Dzisiejsi 30sto latkowie to ponoć najlepszy target .Wychowali się na contrze i morio a teraz moją pracę i kasę oraz sentyment do do dawnych czasów więc wracają do gier .

Gość ttaakk l
ogladnijcie sobie 'roja' jak gra że swoją żona w strzelanki i się świetnie bawią