Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak można... wtf?

Widzieliście sesje zdjęciowe matki Madzi?

Polecane posty

Gość dziamdziata
ona jest przereklamowana i w sumie nudna jak flaki z olejem :(

Gość mysle i mysle
Moim zdaniem to wielka jedna patologia. Po pierwsze, nikt normalny nue robi sobie takich durnych sesji. Niby po co bedac cala blada w stroju??! Ani to smaczne ani ladne.. Masakra jakas jak dla mnie.

Gość Uuuuuu UUUUUU
Patologia to też ty, bo zwracasz uwagę na jakąś bladość? Szmata, która udusiła swoją córeczkę własnymi rękami, patrzyła jak dziecko płacze, sinieje, a potem rzuciła nią o próg zamiast gnić w więzieniu to jeszcze ma jakieś sesje w bikini w gazecie??? A jak by była opalona to by było ok? Ty też się puknij.

Gość mysle i mysle
Tej ja mowie o zdjeciach a nie o tym co zrobila. To osobny temat.

Gość Uuuuuu UUUUUU
To nie mów osobno o zdjęciach

Gość mysle i mysle
A ty UUUUUUUUUU kim jestes zeby dyktowac o czym mam mowic?? Temat brzmi o zdjeciach wiec wypowiadam sie o nich A tobie chuj do tego;.

Gość ijoijo
uuuuu ma rację jak by była ładna i opalona to by było smaczne?Ona jest obrzydliwa bo zabiła własne dziecko nie ważne jak wygląda

Gość jak tak można... wtf?
Powiedzcie mi ludzie, jak można po śmierci swojego dziecka, pozować z przygłupim uśmiechem na twarzy, brać udział w rozbieranej sesji i jeszcze gadać, że po stracie dziecka ma się więcej czasu dla siebie?! Przecież to jest nieprawdopodobne! W głowie mi się nie mieści!

Gość ijoijo
nikt się po nikogo nie podszywa

Gość ala987
Skad mam miec pewnosc ze to ona dla mnie to niemozliwe. Prowokacja

Gość chyba mnie to przerosło
przecież to jest żywa kpina z nas jako narodu, jako ludzi :O kogo oni promują wtych gazetach? z kim ten wywiad? z zabójczynią własnego dziecka, która opowiada o dobroci i gołebim sercu drugiej zabójczyni jeżdząc przy tym półnago na jakims koniu tytuł "teraz mam czas na swoje pasje" ??? :O przecież w ludziach się krew gotuje jak taka okladka wystaje zza kiosku :O kto do tego dopuscil? nie dosc ze w ogole nie widac w niej zadnych boleści, czy tak się zachowuje matka cierpiaca po stracie dziecka? ja matka nie jestem, ale znam parę kobiet które poroniło i było w nich więcej zalu i rozpaczy niż w tej dziewczynie kiedykolwiek Oklamala, oszukala, zabila , o dziecku juz nie wspomina, tylko o tym, ze bedzie wolna, ze wyjedzie z Polski to jest dla mnie szok dlaczego ona nie siedzi? jestem zszokowana tym co zobaczyłam tym ze ktos puscił to do druku, tym, ze ta kobieta sie na to zgodzila dla mnie to brak szacunku do społeczenstwa, do ludzi i gdzie tez zal? gdzie ten bol po stracie? jak można w ogole cos takiego opowiadac? jak mozna pisac ze kobieta ktora zamordowala swoje dziecko, katowala je (matka Szymonka) jest serdeczną i wspaniała osobą ? :( dla mnie to jak jedna wielka prowokacja i ta jej pewnosc, ze i tak ja uniewinnią :(

Gość ijoijo
to nie prowokacja to życie,które jest niesprawiedliwa a mordercy zazwyczaj nie mają serca,nie widać w niej żalu bo go nie ma

Gość Monikaaaaaaaa22234
Prawda jest taka ,ze jest bardzo ładna bo mimo tego co zrobiła nikt nie mówi nic złego na jej wygląd wiec nikt nie zaprzeczy ,że niezła z niej laska

Gość Monikaaaaaaaa22234
a abrdzo ładna modrcerczyni wzbudza sensacje i tyle.Piękna i zła- o tym chcą pisać

Gość Monikaaaaaaaa22234
A to co zrobiła ... owszem zasługuje na potepienie i kare ,ale nie wiadomo czy ją dostanie

Gość ten s[per express nalezaloby
zbojkotowac, nikt nie powinien kupowac tego gowna. Dziennikarze biora za to pieniadze a powinni byc karani - bo szkodliwoc spoleczna, przeciez toi promowanie bandytyzmu.

Gość wertyuy
fryzure ma jak jakas emoszka:P

Gość to moze jaaaa
tez zrobie sobie bachora,zabije i stane sie celebrytka? hahaha

Gość deroLewero
ona jest obleśna,ale miała pomysł na sukces hehe:D

mam pytanie do sądów, prokuratury i chuj tam wie jeszcze do kogo do jakich polaczkowych kurestw. czemu ona jest na wolności? czy to ma związek z poprawnością polityczną? czy ochroną sekt jakich?

Gość chyba mnie to przerosło
nikt nie komentuje jej wyglądu bo i po co? dlaczego mamy tu oceniać jej urodę? chyba sprawa nie dotyczy jej wygladu a ze jest szczupla to i to wykorzustuja, a ona durna mysli ze jest gwiazdą brakuje jeszcze, zeby autografy fanom rozdawała :O

Gość ja sie boję, że zaraz jakieś
zboki zaczną ją jeszcze podziwiać za jej figurę... :O

wybierzcie p. magde do sejmu. macie na nia haka, jak nie bedzie robic jak chcecie to do pierdla na dozywocie. ogolnie w Polsce najwyzej zachodza ci , na ktorych jest jakis hak

Gość przeciez na nią nie ma haka
:O

Gość anyeeuw
po pierwsze ona jest brzydka z mordy. sylwetke tez ma chujna- blada jak trup, plaska i zwisajaca dupa, z przodu deska...ladny ma jedynie brzuch i wlosy. po drugie ta cala afera z ta madzia itp to pic na wode :D pic zrobiony po to abyscie szara maso skupili uwage na czyms innym niz tuskowo-kacze wojny i okradanie was. i udalo im sie tego dokonac bo ciagle ktos pierdzieli o jakiejs madzi, jej mamuni i sledzi ich losy bulwersujac sie, zamiast zainteresowac sie naprawde czyms waznym dla siebie :D zadna madzia itp nie istniala. to bujda i teatrzyk specjalnie dla was wyprodukowany przez rzad i media :D