Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab

Co z dziecmi jak jesteście chore?

Polecane posty

Bo mnie tak zmogło, że masakra. Łeb pęka, wszystko mnie boli, w głowie się kręci, po prostu nie mogę wstac z wyra, bo nie mogę złapac równowagi. Mam dziecko prawie 15 msc, które wsadziłam do łóżeczka, bo nie mam mocy dosłownie. Moja mama w pracy, a później to ona zawsze zmęczona i ona się mi dzieckiem nie zajmie, a dzisiaj do tego na imieniny gdzieś idzie, teściowa w pracy a do męża dzwoniłam i on 'nic mi nie poradzi'. Co za masakra.

Nie mam opiekunki. Skąd mam ją wytrzasnac? Zadzwonic do pierwszej lepszej, którą w necie znajdę i oczywiście zaraz do mnie przyleci? :P

Gość helcia z wąchocka
masakrą to jest tekst męża, że on nie poradzi - ja bym mu dzieciaka na plecy zarzuciła i poszła spać

Gość ijoijo
to poproś koleżankę albo może masz jeszcze kogoś z rodziny kto by trochę ci pomógl?

Gość ijoijo
jak zdesperowana szuka pracy to przyleci

Koleżanek nie mam, bo odkąd w ciążę zaszłam to nagle nie miały dla mnie czasu, później jak urodziłam to tym bardziej.

Gość helcia z wąchocka
widać za dużo opowiadałaś o brzusiu, kupkach, kaszkach, ząbkach, a mój michaś powiedział mama, itd itp to ja się nie dziwię, też się trzymam w bezpiecznej odległości od tego typu koleżanek a męża za fraki i niech bawi potomstwo, czy jak on jest chory to Ty też uważasz, że to jego problem?

nigdy nie zameczalam kolezanek opowiasciami o ciazy i dziecu, po prostu przestalam chodzic na imprezy

Gość hthththt
nie popieram kolezanek jak sie jest jzu w zwiazku, do niczego dobrego nie doprowadz

Gość ijoijo
hth.. czemu?jak się jest w związku to nie można mieć koleżanek twoim zdaniem??

Gość hthththt
u mnie sie nie sprawdziło, moze u innych bedzie inaczej, były zazdrosne , zawistne, co zobaczyła moja mama i babcia ja myslałam sze sa szczere itp, no ale jednak tak nie nie było, nawet potrafiły zadzwonic do meza mojego za plecami, ajak nam sie układało a jakas była samotna i juz do 30szło, to poprostu nienawiesc w oczach.

Gość ijoijo
dlatego lepiej mieć jedną czy dwie naprawdę zaufane przyjaciółki niż mnóstwo fałszywych ,,kolezanek'',też się przejechałam nie raz na nich

Ja miałam jedną przyjaciółkę i kilka koleżanek, które były mi obojętne nie utrzymywałyśmy jakiś super kontaktów, ale nawet przyjaciółka nie znajduje już dla mnie czasu, niestety... Takie życie.

Gość hthththt
ja mam jedna od dziecinstwa, a wszystkie "nabyte" poszły na huj! i tak powinno byc z obu stron, nie uwazam takze ze maz moze miec przyjaciółke, moze miec kolege

Gość ijoijo
mąż nie powinien mieć przyjaciółek,zwłaszcza bardzo nachalnych i bliskich..znam takie przypadki i nieciekawie to się skończyło

Gość hthththt
ja akurat jestem w trakcie kłótni z mezem, bo on uwaza ze nie zrobił nic złego, ze jak zadzwoniła moja kolezanka do niego,i poprosiła o rozmowe jak bedzie bezemnie, i on oddzwonił do niej, nie przy mnie oczywiscie bo ze mna sie pokłócił o to, pomózcie jak mu wytłumaczyc ze tak sie nie robi